10/2018

vahvistamme myyntiorganisaatiotamme!

Liity vahvaan tiimiimme

Mastermark on Suomen suurin liikelahja-alan palveluyritys. Asiakkaitamme ovat kaikenkokoiset yritykset Suomessa ja maailmalla. Palvelemme asiakkaitamme henkilökohtaisesti sekä ammattitaidolla.

Meitä Mastermarkkilaisia on jo yli 100 ammattilaisen joukko. Haluamme palkata nyt uusia myyjiä palvellaksemme asiakkaitamme kaikkialla Suomessa entistäkin paremmin. Tarjoamme uramahdollisuutta erilaisissa myynnin tehtävissä account managerina, key account managerina, sales managerina ja sales team leaderina.

Myyntityö Mastermarkissa on monipuolista, innostavaa ja välillä haastavaakin. Ovathan asiakkaitamme kaikenkokoiset yritykset jokaiselta toimialalta aivan pienistä paikallisista yrityksistä aina pörssilistan kirkkaimpiin tähtiin asti. Myyjämme ovat työsuhteessa Mastermarkkiin, mutta Mastermarkia voi halutessa edustaa myös oman yrityksen kautta.

Tunnetko henkilön, joka sopisi myyntitiimiimme ja jolle työpaikka meillä olisi mahdollisuus toteuttaa itseään ja edetä omalla työuralla?

Jos tunnistat tällaisen henkilön, vinkkaathan häntä ottamaan yhteyttä myyntijohtajaamme Sami Saloseen 040 588 7301 sami.salonen@mastermark.fi tai toimitusjohtajaamme Lauri Honkaan 0400 228 020 lauri.honka@mastermark.fi


10/2018

Muurlan Vappu Keittiössä -äänestys on täällä!

Klikkaa itsesi äänestyssivulle ja käy kertomassa mikä on mielestäsi sarjan paras tuote. Palkintoina 3 upeaa 145€ arvoista Vappu Keittiössä -tuotesettiä sekä 100kpl Vappu Keittiössä -emalikulhoja! Tätä et todella halua jättää välistä!😍 Aikaa äänestää vielä tämä viikko!

Äänestä tästä


9/2018

Mastermarkin hyväntekeväisyyskampanja

Anna lahja ja tee hyvää!

Mastermark lahjoittaa jokaisesta tilaamastasi salaattiotin setistä 1 € valitsemaasi hyväntekeväisyyskohteeseen. Olemme valinneet lahjoituskohteiksi:

Punainen Risti

WWF

Syöpäsäätiö

Kampanja on voimassa vuoden 2018 loppuun asti.

Saat itse päättää mihin kohteeseen haluat lahjoituksen tehdä. Tuotteet merkitään pakkauksesta riippuen joko tietolapulla joka sujautetaan pakkauksen sisään tai tarralla joka kiinnitetään tuotteeseen.


10/2018

Mastermark sai uuden parkkialueen

Mastermark selkeytti työntekijöidensä sekä asiakkaidensa autojen pysäköintiä. Paikkoja on runsaasti ja etuoven välittömästä läheisyydestä löytyy myös invapaikka.

Nyt meille on vieläkin helpompi tulla!