8/2019

logistiikkakeskuksen laajennus on valmis!

Keväällä alkanut projekti on saatu päätökseen ja uutta logistiikkakeskusta ollaan ottamassa käyttöön. Laajennuksen ansiosta varmistamme tehokkaan, toimivan ja turvallisen työympäristön työntekijöillemme ja entistä paremmat edellytykset asiakkaidemme hyvälle palvelulle ja tulevaisuuden kasvulle.


02/2019

VERKKOKAUPPAMME UUDISTUU!

Päivitämme verkkokauppaa, jotta löytäisit juuri sinulle sopivat tuotteet vieläkin helpommin. Tästä johtuen osa teemoista saattaa olla tyhjiä. Pahoittelemme uudistuksesta mahdollisesti johtuvia hetkellisiä ongelmia.


01/2019

Mastermark laajenee!

Vankan kasvun myötä Mastermark laajentaa varastotilaansa. Mastermarkin laajennustyö käsittää 600 neliön korkean varastotilan rakentamisen nykyisen varaston yhteyteen Turussa. Hanke on käynnistynyt tammikuussa 2019 ja sen on määrä valmistua kesäkuuhun 2019 mennessä. Aikaisemmin vuosina 2017 ja 2018 Mastermark on rakentanut 250 neliötä uutta toimistotilaa sekä suorittanut merkittäviä perusparannuksia Ravurinkatu 37 kiinteistössä.

Laajennuksella ja toimitilaparannuksilla Mastermark haluaa varmistaa tehokkaan, toimivan ja turvallisen työympäristön työntekijöilleen ja entistä paremmat edellytykset asiakkaiden hyvälle palvelulle ja tulevaisuuden kasvulle.

Tervetuloa meille, liikelahjasikin ovat jo täällä!


10/2018

vahvistamme myyntiorganisaatiotamme!

Liity vahvaan tiimiimme

Mastermark on Suomen suurin liikelahja-alan palveluyritys. Asiakkaitamme ovat kaikenkokoiset yritykset Suomessa ja maailmalla. Palvelemme asiakkaitamme henkilökohtaisesti sekä ammattitaidolla.

Meitä Mastermarkkilaisia on jo yli 100 ammattilaisen joukko. Haluamme palkata nyt uusia myyjiä palvellaksemme asiakkaitamme kaikkialla Suomessa entistäkin paremmin. Tarjoamme uramahdollisuutta erilaisissa myynnin tehtävissä account managerina, key account managerina, sales managerina ja sales team leaderina.

Myyntityö Mastermarkissa on monipuolista, innostavaa ja välillä haastavaakin. Ovathan asiakkaitamme kaikenkokoiset yritykset jokaiselta toimialalta aivan pienistä paikallisista yrityksistä aina pörssilistan kirkkaimpiin tähtiin asti. Myyjämme ovat työsuhteessa Mastermarkkiin, mutta Mastermarkia voi halutessa edustaa myös oman yrityksen kautta.

Tunnetko henkilön, joka sopisi myyntitiimiimme ja jolle työpaikka meillä olisi mahdollisuus toteuttaa itseään ja edetä omalla työuralla?

Jos tunnistat tällaisen henkilön, vinkkaathan häntä ottamaan yhteyttä myyntijohtajaamme Sami Saloseen 040 588 7301 sami.salonen@mastermark.fi tai toimitusjohtajaamme Lauri Honkaan 0400 228 020 lauri.honka@mastermark.fi


10/2018

Mastermark sai uuden parkkialueen

Mastermark selkeytti työntekijöidensä sekä asiakkaidensa autojen pysäköintiä. Paikkoja on runsaasti ja etuoven välittömästä läheisyydestä löytyy myös invapaikka.

Nyt meille on vieläkin helpompi tulla!