100 vuotta vihreän tulevaisuuden puolesta

Kuusakoski Oy on ympäristöstä huolehtiva kansainvälinen kierrätyspalvelujen edelläkävijä, joka on toiminut alalla jo vuodesta 1914 lähtien.

Ympäristövastuullinen Kuusakoski panostaa materiaalien elinkaariajatteluun ja tekee käytetystä materiaalista tulevaisuuden raaka-aineita ja antaa näin menneelle uuden elämän. Kierrätetty ja uudelleen käytetty materiaali säästää ympäristöä, vähentää uusiutumattomien luonnonvarojen kulutusta sekä uuden materiaalin valmistuksessa syntyviä päästöjä ja energiankulutusta.


Kokonaisratkaisulla tunnistettavuutta

Mastermarkin ammattitaitoisten yhteyshenkilöiden avulla Kuusakoskelle lähdettiin hakemaan lisää näkyvyyttä ja vaivattomuutta liikelahjaviestintään. Yhteistyössä Mastermarkin kanssa yritykselle suunniteltiin yhtenäinen, omannäköinen ilme, joka on tunnistettava ja kaikkialla sama. Ekologisuudesta ammentava design kulkee mukana yrityksen viestinnässä, ja yrityksen vastuullinen sanoma otettiin myös osaksi tuotteiden pakkauksia ja etikettejä.


Oikeat tuotteet oikeaan aikaan

Mastermarkin ehdotusten pohjalta yritykselle valittiin eri tilanteisiin ja tarkoitukseen sopivia tuotteita. Edullisia jakotuotteita messuille ja kampanjoihin, käytännöllisiä tuotteita omalla kuosilla sekä arvokkaampia lahjoja kiitokseksi henkilöstölle ja asiakkaille. Tuotteiksi valikoitui monille sopivia, lahjana tasapuolisia sekä materiaalivalinnoilla, kestävyydellä ja käytettävyydellä vastuullisuutta kantavia tuotteita.


Kiinnostavia ja haluttavia lahjoja

Suosikeiksi Kuusakosken tuotteista ovat nousseet ennen kaikkea kustannustehokas ja monipuolisesti käytettävä tuubihuivi, ekologinen vihko henkilökunnan keskuudessa, omalla kuosilla kruunatut karamellit sekä elegantti design -tarjoiluastia hienostuneella merkkauksella. Yrityksen omalla designilla viimeistellyt, persoonalliset tuotteet korostavat yhteenkuuluvuutta ja yrityksen yhteneväistä ilmettä.


Toimivaa näkyvyyttä palvelulla

Mastermarkin palvelu on tuonut Kuusakosken liikelahjojen hankintaan vaivattomuutta ja päätösten helppoutta. Palvelun avulla Kuusakoski on voinut keskittyä täysillä omaan osaamiseensa ja jättää sopivien tuotteiden ideoinnin sekä mm. tilausten määrät Mastermarkin kokeneisiin käsiin. Henkilökohtainen palvelu ja Mastermarkin vahva ammattitaito takaavat Kuusakosken liikelahjaviestinnän osuvuuden sekä taatun kustannustehokkuuden.