MASTERMARK INSPIRATION 1/2021: PÄÄKIRJOITUS


Aitoja kokemuksia

Arvoisa asiakkaamme

Alkava vuosi tuo meille jälleen uudet mahdollisuudet tehdä uusia hyviä markkinointitekoja sekä luoda runsaasti innostavia brändikohtaamisia.

Jatkuvasti muuttuva digitalisoituva maailmamme on muuttanut arvojamme ja arvostuksiamme. Nyt lähiluonnossa liikkuminen, kotona kokkaaminen, kodin sisustaminen ja yhteiset hetket läheisten kanssa ovat uudessa arvossaan.

Hyviä ideoita tähän aikaan ovat esimerkiksi Teams-lahjan lähettäminen asiakkaalle Teams-palaverin jälkeen, huppari omalle tiimille, kunnon välineet keittiöön tai etätyön ja toimiston välillä työskentelevälle.

Korkeatasoiset laadukkaat tuotteet omalla logollanne tarjoavat aitoja kokemuksia hyvien asioiden parissa ja samalla antavat pitkäaikaisen näkyvyyden brändillesi.

Huomasithan kampanjamme, jossa arvomme sähköpyörän ja 200kpl Eva Solon design vesipulloja kaikkien vastanneiden kesken. Lisäksi palkitsemme, jokaisen vähintään 995 eurolla kampanja-aikana tilauksen tehneen, upealla Wengerin Denim-repulla (svh. 69,00€).
Menestyksellistä kevättä ,


Lauri Honka

CEO, Mastermark Oy


11/2020


MASTERMARKIN YMPÄRISTÖJÄRJESTELMÄ ON SERTIFIOITU

Kun tietoisuus ja huoli ympäristömme tilasta kasvaa maailmanlaajuisesti, on meillä ilo kertoa että Mastermakin ympäristöjärjestelmä on sertifioitu. Tästä osoituksena Mastermarkille on myönnetty ISO 14001 sertifikaatti.

ISO 14001 on kansainvälisesti tunnettu ympäristöstandardi, jonka avulla voi parantaa ympäristöasioidensa hallintaa ja edistää kestävää kehitystä. Sertifikaatti kertoo Mastermarkin sidosryhmille, että yritys on sitoutunut edistämään ympäristönsuojelua omassa toiminnassaan.

Mastermark on aina halunnut panostaa toimintansa laatuun. Tästä osoituksena on jo aiemmin sertifioitu ISO 9001 laatujärjestelmä. Tämän rinnalla uusi sertifikaatti tukee Mastermarkin arvoja olla aidosti ympäristöystävällinen toimija. Tavoitteenamme on olla edelläkävijä vastuullisten ja ympäristönäkökulmat huomioon ottavien tuotteiden ja palveluiden myymisessä suomalaisille yrityksille.

Lue koko artikkeli tästä


3/2020


KERRO, ETTÄ VÄLITÄT

Nyt kun maailman tilanne asettaa meille kaikille yhteisen haasteen, kannattaa meidän pitää erityistä huolta työntekijoistämme ja asiakkaistamme.

Monet meistä työskentelevät kotoa käsin ja kaipaavat normaalia vuorovaikutusta ja sosiaalisia tilanteita. Nyt yrityksillä on tilaisuus välittää positiivista viestiä ja vahvistaa brändiä ja asemaa markkinoilla.

Tilaa tiimihupparit, termosmuki kotikonttorin työpöydälle tai mikä vain tuote, joka ilahduttaa saajaansa ja kertoo, että sinä ja yrityksesi muistatte ja välitätte. Muistaminen on helppoa, sillä autamme sinua valitsemaan tuotteen, merkkaamme sen brändisi mukaisesti, pakkaamme sen haluamallasi tavalla ja toimitamme sen haluamaasi osoitteeseen suoraan käyttäjälle.

Pidetään mielessä, että kaikista haasteista huolimatta, käänne parempaan voi tapahtua yllättävänkin nopeasti. Toimi nyt, sillä nyt sitä arvostetaan.

Lauri Honka

CEO, Mastermark Oy


3/2020


SUPERSTORE-VARASTOMME TAKAA VARMAT TOIMITUKSET KAIKISSA TILANTEISSA

Verkkokaupastamme löydät kattavan valikoiman tuotteita myynnin edistämiseen, brändin rakentamiseen, kampanjointiin ja palkitsemiseen. Potentiaaliset tuotantokatkokset maailmalla eivät vaikuta toimituskykyymme. Turun tehtaallamme on mittavat varastot ja käytössämme on monipuoliset merkkausvaihtoehdot brändinne mukaisten tuotteiden toteuttamiseksi. Pystymme toimittamaan merkatut tuotteet teille nopeallakin aikataululla. Postitamme tuotteet haluaamiisi määränpäihin toiveidesi mukaan, esimerkiksi suoraan eri toimipisteisiin tai etätyöntekijöille kotiin.

Mastermarkin osaava tiimi palvelee sinua kaikissa tarpeissasi.

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme tai laita viestiä chatin kautta.

Tutustu verkkokaupan valikoimaamme tästä


Mastermark Inspiration 2/2020: Pääkirjoitus


LOGOTUOTE LISÄÄ MYYNTIÄ JA LUO ONNISTUNEITA ASIAKASKOHTAAMISIA

Kevät opetti meitä kaikkia toimimaan uudenlaisessa toimintaympäristössä. Samalla kun opimme käyttämään digitaalisia työkaluja ja kanavia hyödyksemme, huomasimme henkilökohtaisen vuorovaikutuksen ja myyntityön tärkeyden. Uudessa normaalissa logotuotteet auttavat sinua luomaan onnistuneita asiakaskohtaamisia, lisäävät myyntiäsi ja vahvistavat viestiäsi. Olipa tarpeesi kampanjaa tukeva tuote, yrityksen joululahja, tiimin identiteetin vahvistaminen tai koko logotuotehankinnan ulkoistaminen, tarjoamme sinulle avaimet käteen -palvelua. Tiimimme suunnittelee sinulle tuote-ehdotukset ja niihin sopivat graafiset ilmeet. Merkkaamme tuotteet brändisi mukaisesti, paketoimme ne haluamallasi tavalla ja toimitamme ne suoraan toivottuihin osoitteisiin.Kokemuksemme mukaan asiakkaasi ja henkilökuntasi arvostavat käytännöllisiä, hyödyllisiä ja laadukkaita tuotteita. Panostamalla laatuun, luot hyvää mieltä ja saat parhaan mainoshyödyn yrityksellesi.

Menestyksellistä syksyä toivottaen,

Lauri Honka

CEO, Mastermark Oy


1/2020


VUODEN 2020 VÄRI ON KLASSINEN SININEN

Pantone Color Institute on valinnut vuoden 2020 värikseen klassisen sinisen eli PANTONE 19-4052, jonka syvä sininen sävy huokuu luotettavuutta, rauhaa ja vakautta.

Sininen sävy tarjoaa klassisuudellaan tunteen vakaudesta ja siihen liitetään paljon rauhallisuuden ja turvallisuuden tunteita. Sininen kuin taivas, sininen räätälöity puku, tyyni järvi ja kulhollinen mustikoita - Näihin tunnelmiin vie klassinen sininen.

Selaa tästä sinisiä tuotteitamme ja liity "siniseen kerhoon".

Lue lisää vuoden väristä tästä.