07/2023

Iloisia uutisia! Mastermark on saavuttanut EcoVadis Kulta -tason 🥇

Olemme onnistuneet korottamaan EcoVadis tasomme Pronssista suoraan Kulta-tasolle! Kulta-tasolla on vain 5 % kaikista EcoVadis-arvioiduista yrityksistä. Omalla toimialallamme kuulumme parhaaseen 2 %.

EcoVadis on maailman johtavia arviointijärjestelmiä, missä yrityksen vastuullisuutta arvioidaan kattavasti ympäristöasioihin, työ- ja ihmisoikeuksiin, eettisiin toimintaperiaatteisiin ja vastuulliseen hankintaan liittyen.

Mastermark on tehnyt EcoVadis-arvioinnin kolme kertaa, joista jokaisella kerralla olemme onnistuneet parantamaan suoritustamme. Kohti vastuullisempaa tulevaisuutta! 🌱

Lue lisää aiheesta >


03/2023

INSPIRAATIO-MESSUT 2023

TERVETULOA INSPIROITUMAAN

28-29.3. KLO 9-17 | NIITTYTAIVAL 13, ESPOO

Mastermark järjestää logotuotealan ykköstapahtuman markkinoinnin ammattilaisille. Kansainväliset näytteilleasettajat esittelevät uusia, vastuullisia ja ekologisia lahjaideoita ensimmäistä kertaa Suomessa.

Tule ja löydä uusia tuotteita myyntisi ja markkinointisi tueksi sekä henkilöstön palkitsemiseen. Tapahtumassa muun muassa Neutral, Thermos, Eva Solo, Victorinox ja paljon muita inspiroivia brändejä.

15 min tietoiskut klo 10 ja 14; aiheena logotuotteet palveluna.

Tapahtuma on maksuton.

Ilmoittaudu messuille >


10/2022

ASIAKASTYYTYVÄISYYSKYSELY 2022

Järjestämme Mastermarkilla vuosittain asiakastyytyväisyyskyselyn, ja tämän vuoden kysely toteutettiin poikkeuksellisesti kevään sijaan elokuussa. Kyselyn tulokset kertovat, että 99 % vastaajista oli erittäin tyytyväisiä, tyytyväisiä tai melko tyytyväisiä palveluidemme ja tuotteiden laatuun, sekä 97% vastanneista suosittelisi meitä.

Lisäksi asiakkaamme ovat olleet tyytyväisiä uutiskirjeiden sisältöön ja tarjouksiin. Olemme iloisia saadessamme kuulla positiivista palautetta toiminnastamme!

Arvoimme kaikkien kyselyyn vastanneiden kesken 5 kpl Padel-settejä. Voittajat on arvottu, ja heille on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Kiitos vastanneille!


05/2022

ECOVADIS ON MYÖNTÄNYT MASTERMARKILLE PRONSSITASON LUOKITUKSEN

Vastuullisuusarvioitsijan Ecovadis on maailmanlaajuinen vastuullisuusarviointeja tekevä järjestö, jonka toiminta ulottuu yli 160 maahan 200 toimialueella. Arvioinnit suoritetaan CSR- eli yrityksen yhteiskuntavastuullisuuden mittareilla arvioiden neljää osa-aluetta: ympäristöä, työntekijöitä ja ihmisoikeuksia, eettistä toimintaa ja kestävää kehitystä.

Vastuullisuusarvioitsija Ecovadis on myöntänyt Mastermarkille pronssitason luokituksen vastuullisuustyöstä raporttinsa ja arvionsa pohjalta. Tästä on hyvä jatkaa kestävän toiminnan ylläpitämistä!


01/2022

MASTERMARKIN KAUSIARVONTA KANTA-ASIAKKAILLE

Arvoimme kaikkien 16.12. kanta-asiakkaaksemme liittyneiden kesken Kiramin kylpytynnyrin. Tällä kertaa voitto osui Novasähkön toimitusjohtajalle Eerik Leinoselle.

Leinonen kertoi voiton yllättäneen hänet täysin. Hän oli iloinen voitosta ja kertoi sen muuttaneen terassiremonttisuunnitelmia.

Onnea Eerik!


Haluatko sinäkin olla mukana vaihtuvissa arvonnoissa, saada ensimmäisenä tiedon uusimmista logotuotteista ja erikoistarjouksista sekä päästä hyödyntämään kanta-asiakkaan etuhintoja? Käy kurkkaamassa seuraava upea palkintomme ja liity kanta-asiakkaaksemme tästä.

Tiedon julkaisuun on saatu lupa voittajalta.


01/2022

MASTERMARK OY:N LUMO TAPIO KODIN KÄYTTÖTAVAROILLE JA SISUSTUSTEKSTIILEILLE ON MYÖNNETTY DESIGN FROM FINLAND -MERKKI.

Suomalaisen Työn Liiton Design from Finland -merkki voidaan myöntää tuotteelle, tuoteryhmälle tai palvelulle, joka edustaa vahvasti suomalaista muotoiluosaamista. Merkki kertoo, että yritys on investoinut ammattimaiseen muotoiluun ja saavuttanut liiketoiminnallista hyötyä muotoilun avulla. Lisäksi tuote tai palvelu on muotoiltu Suomessa ammattimaisesti, vastuullisesti ja käyttäjälähtöis

Lumo Tapio -tuoteryhmän tuotteet on ajattomia sisustustuotteita, jotka on suunniteltu suomalaiseen kotiin ja skandinaaviseen sisustukseen sopiviksi. Lumo Tapio -kuosi heijastaa suomalaista ja pohjoista luontoa.

Design from Finland -merkkiyritysten pääkonttori sijaitsee Suomessa ja ne viestivät avoimesti tuotantoketjunsa rakenteesta ja valmistusmaasta. Mastermark Oy on täysin suomalaisessa omistuksessa oleva perheyritys, jonka pääkonttori sijaitsee Suomessa. Mastermark täyttää kaikki Design from Finland -merkkiyrityksen tunnusmerkit.

Tutustu kaikkiin Design from Finland -tuotteisiimme tästä.


01/2022

KUMPPANI JOHON VOIT LUOTTAA

Mainostuotteet, asiakas- ja HR-lahjat sekä työvaatteet ovat kaikki hienoja mahdollisuuksia omalle brändiviestinnälle. Huolella valitut, korkealaatuiset ja vastuullisesti ja ekologisesti tuotetut tuotteet luovat vahvoja brändikohtaamisia ja tarjoavat pitkäaikaista näkyvyyttä.

Tilaamalla tuotteita Mastermarkista saat koko osaamisemme käyttöösi. Me teemme tuote-ehdotukset kaikkiin tarpeisiinne ja luomme tuotteillenne yksilöllisen ilmeen. Huolehdimme tuotteiden ekologisesta ja vastuullisesta valmistamisesta ja toimittamisesta haluamiinne osoitteisiin kaikkialla maailmassa.

Valitsemalla Mastermarkin toimittajaksesi saat käyttöösi edullisemmat yksikköhinnat, säästöä hankintaan käytetyssä ajassa ja oman asiakaspalvelutiimin, joka huolehtii jokaisesta tilauksestasi. Mastermarkin oma varasto ja siihen liittyvä tuotantotiimi mahdollistavat nopeat, joustavat ja varmat toimitukset. Meillä minimitoimitusmäärä logopainetulle tuotteelle on 1 kpl ja nopeimmillaan toimitamme tuotteet sinulle yhdessä päivässä.

Olipa tarpeesi henkilöstölahjat, kevätkampanja, työvaatteet tai koko logotuotemalliston globaali ulkoistaminen, on Mastermark kumppani, johon voit luottaa. Viimeisimmän asiakastyytyväisyystutkimuksemme mukaan 97 % asiakkaistamme on valmiita suosittelemaan meitä toiselle yritykselle ja 98 % asiakkaistamme ilmoittavat olevansa tyytyväisiä tai erittäin tyytyväisiä tilaamiinsa tuotteisiin ja saamaansa palveluun.

Tervetuloa asiakkaaksemme!

Lauri Honka

CEO, Mastermark Oy


01/2022

BRÄNDÄTTYÄ TULEVAISUUTTA JO VUODESTA 1978

Matkamme yhdeksi maan suurimmaksi brändättyjen lahjojen toimittajaksi alkoi jo vuonna 1978. Idea kestävistä ja laadukkaista tuotteista on kantanut tähän päivään saakka. Suurella ylpeydellä voimme nähdä jo kymmeniä vuosia sitten asiakkaillemme toteutettuja tuotteita yhä päivittäisessä käytössä. Brändätty sporttikassi kuntosalilla tai omalla logolla bongattu reppu liikenteessä kertoo käyttäjiensä tyytyväisyydestä ja samalla myymämme median ainutlaatuisuudesta ja sen tarjoamasta vuosien mainosajasta.

Mastermarkin tarina alkoi vuonna 1978 Timo Häkkisen toimesta Nummenpakalla Turussa. Timon ajatuksena oli tarjota asiakkaalle aina vain parasta mahdollista laatua kussakin tuotekategoriassa. Näinä aikoina mainostuoteala otti Suomessa vielä ensiaskeliaan. Mastermark pystyi jo silloin erottautumaan laadukkailla tuotteillaan. Vuonna 1995 Lauri Honka otti vastaan toimitusjohtajan tehtävät ja käynnisti yrityksen laajentamisen ja kansainvälistämisen. Nopeaan tahtiin perustettiin maanlaajuinen myyntiorganisaatio ja Mastermark avasi myyntikonttoreita ympäri Suomen. Samaan aikaan luotiin oma kansainvälinen toimittajaverkosto ja näin varmistettiin tuotteiden laatu ja niille kilpailukykyiset hankintahinnat.

Lue koko tarina tästä


11/2021

Mastermark Oy:n Tapio-sisustustuotteille on myönnetty Design from Finland -merkki.

Suomalaisen Työn Liiton Design from Finland -merkki voidaan myöntää tuotteelle, tuoteryhmälle tai palvelulle, joka edustaa vahvasti suomalaista muotoiluosaamista. Merkki kertoo, että yritys on investoinut ammattimaiseen muotoiluun ja saavuttanut liiketoiminnallista hyötyä muotoilun avulla. Lisäksi tuote tai palvelu on muotoiltu Suomessa ammattimaisesti, vastuullisesti ja käyttäjälähtöisesti.

Tapio-sisustustuotteet saavat inspiraationsa luonnosta ja kulttuuriperinnöstämme. Tuotteissa korostuu suomalaisuutta huokuva muotoilu, joka tulkitsee perintöämme uusilla tavoilla tuoden sen osaksi modernin ihmisen arkea. Tapio on suomalainen tuotemerkki, jonka tarina alkoi vuonna 2017 Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi järjestetystä muotoilukilpailusta. Tapion tavoitteena on nostaa esille uusia muotoilijakykyjä ja tehdä tunnetuksi uutta muotoiluosaamista.

Design from Finland -merkkiyritysten pääkonttori sijaitsee Suomessa ja ne viestivät avoimesti tuotantoketjunsa rakenteesta ja valmistusmaasta. Mastermark Oy on täysin suomalaisessa omistuksessa oleva perheyritys, jonka pääkonttori sijaitsee Suomessa. Mastermark täyttää kaikki Design from Finland -merkkiyrityksen tunnusmerkit.


Tutustu kaikkiin Design from Finland -tuotteisiimme tästä.


09/2021

Avainlippu-tunnus Mastermarkin omalle painolle

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Mastermark Oy:n omalle painopalvelulle Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa tuotetulle ja Suomessa työllistävälle palvelulle. Oma painomme tekee upeaa painotyötä päivittäin Turun toimipisteellämme valmistaen logopainettuja tuotteita asiakkaillemme.

Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä. Merkin myöntämisen ensisijaisena kriteerinä on aina se, että palvelun on oltava tuotettu Suomessa. Lisäksi palvelun kotimaisuusasteen on oltava vähintään 50 prosenttia. Mastermark on täysin suomalaisessa omistuksessa oleva perheyritys, jonka pääkonttori sijaitsee Suomessa. Mastermark täyttää kaikki avainlippua hakevan palveluyrityksen tunnusmerkit.

Avainlippu on Suomessa valmistetuille tuotteille ja Suomessa tuotetuille palveluille myönnettävä alkuperämerkki. Avainlippua kantaa yhteensä noin 5000 tuotetta, tuoteryhmää tai palvelua. www.suomalainentyo.fi/yrityksille/avainlippu/


09/2021

MASTERMARKIN KAUSIARVONTA KANTA-ASIAKKAALLE

Mastermarkin kanta-asiakkaat ovat automaattisesti mukana vaihtuvissa arvonnoissa, joissa voi voittaa upeita palkintoja.

Arvoimme kaikkien 15.6.2021 mennessä Mastermakin kanta-asiakkaaksi liittyneiden kesken Weber Genesis® II E-310 GBS kaasugrillin, jonka voitto meni tällä kertaa Jämsään Raija Saloselle.

Olin todella yllättynyt voitosta. Kovassa käytössä on ollut. Meillä ei ole ollut kaasugrilliä aikaisemmin, joten uusi aikakausi kaasugrillin parissa alkoi", Raija kommentoi voittotunnelmia.

Haluatko sinäkin olla mukana vaihtuvissa arvonnoissa, saada ensimmäisenä tiedon uusimmista logotuotteista ja erikoistarjouksista sekä päästä hyödyntämään kanta-asiakkaan etuhintoja? Käy kurkkaamassa seuraava upea palkintomme ja liity kanta-asiakkaaksemme tästä.

Tiedon julkaisuun on saatu lupa voittajalta.


Mastermark Inspiration 2/2021: Pääkirjoitus


KANTA-ASIAKKUUS KANNATTAA


Haluamme auttaa teitä kannustamaan, palkitsemaan ja viestimään juuri teidän kohderyhmällenne sopivilla logotuotteilla. Autamme teitä logotuotevalikoiman suunnittelussa ja toteutuksessa, ja tarjoamme teille täydellistä avaimet käteen -palvelua.

Olemme valinneet tähän kuvastoon lahjaideoita syksyn tapahtumiin, asiakaskohtaamisiin sekä henkilökunnan ja asiakkaiden muistamiseksi. Huomaa esimerkiksi upea Tapion Lumo Arctic -huppari (s.30) ja Victorinox taittoveitsi leikkuulaudalla (s.73).

Huomaathan myös kanta-asiakkaillemme tarjoamamme huomattavat edut. Kanta-asiakkaana olet mukana kaikissa arvonnoissamme ja samalla pääset hyödyntämään kuvastomme houkuttelevat etuhinnat. Lisäksi saat aina ensimmäisenä tiedon alan uusimmista trendeistä ja innovaatioista.

Haluankin kutsua sinut ja koko tiimisi Mastermarkin kanta-asiakkaaksi. Kanta-asiakkaaksi liittyminen käy helposti osoitteessa www.mastermark.fi/klubi.

Haluamme kertoa teille myös merkittävästä yhteistyöstä kahden arvostetun kumppanin, SPR:n ja World Visionin, kanssa. Kannamme sosiaalista vastuutamme lahjoittamalla kuvaston Huomio-tuotteiden myynnistä 5 % Suomen punaiselle ristille nuorten ja vanhusten auttamiseksi. Olemme myös mukana ilmastotalkoissa lahjoittamalla 5 % kuvaston Saving the Planet -tuotteiden myynnistä Suomen World Vision -järjestölle ilmastonmuutoksen vastaiseen työhön. Tehdään yhdessä maailmasta vähän parempi paikka.

Menestyksellistä syksyä toivottaen

Lauri Honka

CEO, Mastermark Oy


MASTERMARK INSPIRATION 1/2021: PÄÄKIRJOITUS


Aitoja kokemuksia

Arvoisa asiakkaamme

Alkava vuosi tuo meille jälleen uudet mahdollisuudet tehdä uusia hyviä markkinointitekoja sekä luoda runsaasti innostavia brändikohtaamisia.

Jatkuvasti muuttuva digitalisoituva maailmamme on muuttanut arvojamme ja arvostuksiamme. Nyt lähiluonnossa liikkuminen, kotona kokkaaminen, kodin sisustaminen ja yhteiset hetket läheisten kanssa ovat uudessa arvossaan.

Hyviä ideoita tähän aikaan ovat esimerkiksi Teams-lahjan lähettäminen asiakkaalle Teams-palaverin jälkeen, huppari omalle tiimille, kunnon välineet keittiöön tai etätyön ja toimiston välillä työskentelevälle.

Korkeatasoiset laadukkaat tuotteet omalla logollanne tarjoavat aitoja kokemuksia hyvien asioiden parissa ja samalla antavat pitkäaikaisen näkyvyyden brändillesi.

Huomasithan kampanjamme, jossa arvomme sähköpyörän ja 200kpl Eva Solon design vesipulloja kaikkien vastanneiden kesken. Lisäksi palkitsemme, jokaisen vähintään 995 eurolla kampanja-aikana tilauksen tehneen, upealla Wengerin Denim-repulla (svh. 69,00€).

Menestyksellistä kevättä ,


Lauri Honka

CEO, Mastermark Oy


11/2020


MASTERMARKIN YMPÄRISTÖJÄRJESTELMÄ ON SERTIFIOITU

Kun tietoisuus ja huoli ympäristömme tilasta kasvaa maailmanlaajuisesti, on meillä ilo kertoa että Mastermakin ympäristöjärjestelmä on sertifioitu. Tästä osoituksena Mastermarkille on myönnetty ISO 14001 sertifikaatti.

ISO 14001 on kansainvälisesti tunnettu ympäristöstandardi, jonka avulla voi parantaa ympäristöasioidensa hallintaa ja edistää kestävää kehitystä. Sertifikaatti kertoo Mastermarkin sidosryhmille, että yritys on sitoutunut edistämään ympäristönsuojelua omassa toiminnassaan.

Mastermark on aina halunnut panostaa toimintansa laatuun. Tästä osoituksena on jo aiemmin sertifioitu ISO 9001 laatujärjestelmä. Tämän rinnalla uusi sertifikaatti tukee Mastermarkin arvoja olla aidosti ympäristöystävällinen toimija. Tavoitteenamme on olla edelläkävijä vastuullisten ja ympäristönäkökulmat huomioon ottavien tuotteiden ja palveluiden myymisessä suomalaisille yrityksille.

Lue koko artikkeli tästä


3/2020


KERRO, ETTÄ VÄLITÄT

Nyt kun maailman tilanne asettaa meille kaikille yhteisen haasteen, kannattaa meidän pitää erityistä huolta työntekijoistämme ja asiakkaistamme.

Monet meistä työskentelevät kotoa käsin ja kaipaavat normaalia vuorovaikutusta ja sosiaalisia tilanteita. Nyt yrityksillä on tilaisuus välittää positiivista viestiä ja vahvistaa brändiä ja asemaa markkinoilla.

Tilaa tiimihupparit, termosmuki kotikonttorin työpöydälle tai mikä vain tuote, joka ilahduttaa saajaansa ja kertoo, että sinä ja yrityksesi muistatte ja välitätte. Muistaminen on helppoa, sillä autamme sinua valitsemaan tuotteen, merkkaamme sen brändisi mukaisesti, pakkaamme sen haluamallasi tavalla ja toimitamme sen haluamaasi osoitteeseen suoraan käyttäjälle.

Pidetään mielessä, että kaikista haasteista huolimatta, käänne parempaan voi tapahtua yllättävänkin nopeasti. Toimi nyt, sillä nyt sitä arvostetaan.

Lauri Honka

CEO, Mastermark Oy


3/2020


SUPERSTORE-VARASTOMME TAKAA VARMAT TOIMITUKSET KAIKISSA TILANTEISSA

Verkkokaupastamme löydät kattavan valikoiman tuotteita myynnin edistämiseen, brändin rakentamiseen, kampanjointiin ja palkitsemiseen. Potentiaaliset tuotantokatkokset maailmalla eivät vaikuta toimituskykyymme. Turun tehtaallamme on mittavat varastot ja käytössämme on monipuoliset merkkausvaihtoehdot brändinne mukaisten tuotteiden toteuttamiseksi. Pystymme toimittamaan merkatut tuotteet teille nopeallakin aikataululla. Postitamme tuotteet haluaamiisi määränpäihin toiveidesi mukaan, esimerkiksi suoraan eri toimipisteisiin tai etätyöntekijöille kotiin.

Mastermarkin osaava tiimi palvelee sinua kaikissa tarpeissasi.

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme tai laita viestiä chatin kautta.

Tutustu verkkokaupan valikoimaamme tästä