VOIVEITSI MAGISSO

Magisson upeasti muotoiltu voiveitsi ihastuttaa niin sunnuntain aamiaispöydässä kuin juhlakattauksessa. Palkitun kotimaisen muotoilijan Maria Kivijärven suunnittelema Magisso Balance -voiveitsi on osa GOOD DESIGN -palkittua juusto- ja piirakkaottimien sarjaa. Levitä helposti voita, tuorejuustoa tai marmeladia ja laske veitsi huoletta pöydälle. Satiinipinnoitettu teräksinen voiveitsi on tasapainotettu niin, ettei terä kosketa ja tahraa pöydän pintaa. Terän hammastuksella saat kahtia uunituoreet sämpylät ja kovakuoriset leivät tai leikkaat vaikka kurkunviipaleita. Veitsi kestää konepesun ja soveltuu erinomaisesti kaiverrettavaksi. Toimitetaan lahjapakkauksessa.


"Piirrän luonnossa aina kun mahdollista. Vesi sekä kallio ovat töissäni usein läsnä." Suunnittelija Maria Kivijärven toinen rakkaus - luontorakkauden lisäksi - on ruisleipä. Nämä kaksi rakkautta yhdistyivät Näsijärven laineita mukailevassa Balance-voiveitsessä.

"Meillä suomalaisilla on intohimoinen suhde ruisleipään. Lähes jokainen meistä tietää, kuinka hyvältä vastaleivottu lämmin ruisleipä ja voi yhdessä maistuvat. Voiveistä piti kuitenkin parantaa." Kivijärven suunnittelema voiveitsi ei tipahda rasiasta pöydälle, sillä sen voit asettaa pöydälle kyljelleen siten, ettei veitsen kärki kosketa pöytää. Sahalaidan avulla ruissämpylänkin halkaiseminen käy kuin leikki. Balance-voiveitsi tuo näin rakkaan perinteemme - ruisleivän ja voin - yhteen uudella tavalla.

Design: Maria Kivijärvi