BIISAFE BUDDY, VALKOINEN/SININEN

BiiSafe Buddy on ainutlaatuinen arjen apuri: Sen avulla viestit helposti ja nopeasti, pidät tärkeät tavarat tallessa ja kannustat lähipiiriä liikkumaan. Roiskeen- ja iskunkestävä Buddy on näppärä turvalaite, joka kannattaa hankkia jokaiselle älypuhelimen omistavalle perheenjäsenelle.

BiiSafe Buddy-älynapilla voit jakaa oman sijaintisi kätevästi napin painalluksella. Buddy toimii myös aktiivisuusmittarina ja aktiivisena avaimenperänä, joka varoittaa mikäli avaimet ovat unohtumassa kotiin.

Halkaisija 39 mm, paino vain 21 g. Buddy käyttää Bluetooth Smart -tekniikkaa (4.0), vaihdettava paristo CR2045, pariston kesto 1-2 vuotta. CE-sertifioitu, takuu 2 vuotta.

Juhlavuoden kunniaksi Suomi 100 -Buddyn merkkiäänenä soi Maamme-laulu.


Toimii yhdessä sovelluksen kanssa

Buddy toimii yhdessä BiiSafe Buddy -sovelluksen kanssa. Sovellus on ladattavissa iOS- ja Android-puhelimiin ja tabletteihin ilmaiseksi iStoresta ja Google Playsta. Sisätiloissa Buddyn kantama on 10-30 metriä, ulkotilassa päästään jopa yli 100 metrin kantamaan. Kompaktissa Buddyssä on yksi selkeä painike, merkkivalo sekä kaiutin.


KERRO MISSÄ MENET JA HÄLYTÄ APUA

Oman sijainnin voi jakaa kätevästi Buddyn painiketta painamalla. Esimerkiksi autoa ajaessa voit pitää kotiväen tietoisena sijainnistasi puhelimeen koskematta, tai lapsi voi näppärästi kertoa vanhemmilleen sijaintinsa koulun jälkeen. Tuplapainallus jakaa sijainnin, hätätilanteessa pitkään painamalla lähetät hälytysviestin. Perheenjäsenet näkevät sovelluksen karttanäkymästä viestin lähettäjän sijainnin ja viestin tarkoituksen.

LIIKU JA ASETA TAVOITTEITA

Buddy toimii myös aktiivisuusmittarina. Sisäänrakennetun liikeanturin ansiosta Buddy seuraa liikkumistasi päivän aikana ja voit asettaa tavoitteesi askelten, matkan tai poltettujen kalorien mukaan. Sovelluksesta näet päivittäisin ja kuukausittaisin liikkumisesi ja tuloksia on helppo vertailla muiden perheenjäsenten kanssa.


TAVARAT TALLESSA

Käytä Buddyä avaimenperänä tai kiinnitä se käsilaukkuun, lompakkoon tai muistitikkuun. Buddyn avulla sinulle tärkeät esineet pysyvät paremmin tallessa, sillä Buddy varoittaa, jos olet unohtamassa ne. Sekä Buddy että puhelin saadaan tarvittaessa varoittamaan, jos niiden välillä oleva Bluetooth-yhteys katkeaa. Tavaroiden kadotessa saat kadonneen Buddyn hälyttämään sovelluksen kautta sekä näet karttasijainnin, jossa Buddy jäi matkasta. Jos puhelimesi on kadonnut, voit näppärästi Buddyä painamalla saada puhelimen hälyttämään, myös äänettömällä.


Itsenäisen Suomen 100-vuotisjuhlavuotta vietetään vuonna 2017. Tämä tuote on osa virallista juhlavuoden Suomi 100 -lahjatuotteistoa. Lahjapakkaus on viimeistelty Suomi 100 -logotarralla.yht.