TARJOILUALUSTA RUIS TAPIO

Kun haluat laittaa tarjottavat esille rustiikkisen koreasti, Ruis-tarjoilualusta luo suomalaisen ja luonnonläheisen tunnelman pöytään. Ruis-tarjoilualustan muotoilu on saanut inspiraationsa ruisreikäleivästä. Sen väritys ja muoto henkivät ajatonta suomalaisuutta ja perinteikästä tapaa kuivattaa ruisleipää orrella. Ruis-tarjoilualustan keskellä on tuttuun tapaan reikä, johon sopii alustan mukana toimitettava valkoinen keraaminen kulho. Kulhossa voit tarjoilla esimerkiksi pehmeän voin tai oliiviöljyn ja balsamicon. Design: Terhi Tuominen & Jitan V. Patel. Ruis on Mastermark Oy:n järjestämän Suomi 100 -juhlavuoden suunnittelukilpailun voittajatyö. Tuote on valmistettu aidosta tammesta ja jokaisen tuotteen puukuviossa sekä sävyssä on luontaista yksilöllistä vivahteikkuutta - aivan kuin käsin tehdyssä ruisleivässä. Halkaisija 35 cm, korkeus 2,5 cm.


Tilaatko itsellesi vai lahjaksi? Tutustu tuotteeseen kuluttajakaupassa

Suosittelemme myös

KAADIN DUO ÖLJY & VIINIETIKKA COLE & MASON

KAADIN DUO ÖLJY & VIINIETIKKA COLE & MASON

Käytännöllinen ja elegantti kaadin öljylle ja etikalle, jolla nostatat ruokapöydän maustetarjonnan uudelle tasolle! Kaadin on suunniteltu öljyn, etikan ja muiden kastikkeiden säilyttämiseen ja annosteluun. Upean muotoilun ansiosta sopii juhlavampaankin kattaukseen! Ruostumattomasta teräksestä valmistettu korkki on suunniteltu niin, että sitä kääntämällä voi vaihtaa öljyn ja viinietikan välillä. Osioilla on erilliset kaatimet, joten ne pysyvät erillään. Säiliöön mahtuu noin 44 ml viinietikkaa keskelle ja kokonaistilavuus on noin 4 dl. Pullo on kestävää boroskiliaattilasia.

á 24,95 €

JUUSTOVEITSISETTI TAPIO

JUUSTOVEITSISETTI TAPIO

Syntisen hyvän juustolautasen tuhoon ei esteitä kaivata. Juustoveitsisetillä vältät turhan nitkuttelun, kun jokaiseen juustoon löytyy oikea väline. Järeä 20 cm:n kirvesveitsi kaataa kovat juustot. Pyöreä-reikäinen veitsi tiputtaa puolipehmeät juustot ja on pituudeltaan 22,5 cm. Haarukkapäinen veitsi uppoaa pehmeisiin juustoihin samalla hoitaen tarjoilun, veitsen pituus on 22,8 cm. Veitset on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja ovat konepestäviä. Lahjapakkaus.

á 24,95 €

VOIVEITSI GASTROMAX BIO 22 CM ORTHEX

Eko

VOIVEITSI GASTROMAX BIO 22 CM ORTHEX

Pohjoismaista ja ekologista: Orthexin bio- ja kierrätysmateriaalista valmistetut keittiötarvikkeet! Klassisesti muotoiltu voiveitsi: Teräosa on taipuisaa, ruostumatonta terästä ja kädensija on valmistettu biopohjaisesta muovista, jossa yhdistettynä sokeriruokoa ja pohjoismaista puukuitua. BPA-Vapaa ja konepesunkestävä. Mitat: 22 x 2,5 x 1,5 cm.

á 4,75 €

MAUSTEMYLLY ELEKTRONINEN MM COLLECTION

MAUSTEMYLLY ELEKTRONINEN MM COLLECTION

Elektroninen maustemylly jauhaa lempimausteesi tasaiseksi hurauksessa ja vapauttaa mausteiden herkullisia aromeja. Voit säätää helposti mausteen tai mausteseoksen karkeutta. Keraamisessa ja elektronisessa jauhinmekanismissa on LED-valo, jonka ansiosta näet tarkasti, paljonko olet maustanut. Tyylikäs harjattu ruostumaton teräs istuu upeasti kaikentyylisiin keittiöihin. Maustemylly toimitetaan lahjapakkauksessa. Mitat 18,5 x 5 cm. Mausteita ei toimiteta mukana.

á 17,95 €

Parhaiten toimivat PNG-tiedostot, joiden tausta on läpinäkyvä.


yht.