TARJOILUALUSTA RUIS TAPIO

Ruis-tarjoilualusta on suunniteltu kunnioittamaan ruisleivän perinteitä ja erityisesti sen tunnistettavinta muotoa, reikäleipää. Reikäleivän reikä syntyi tarpeeseen. Leipä oli tapana ripustaa orrelle kuivumaan, jotta se säilyisi yli pitkän ja kylmän talven. Reikäleipä on litteä ja tiheä ja meille suomalaisille niin rakas, että haluamme ystäviemme lähettävän sitä meille silloinkin, kun itse asumme ulkomailla. Kuten aidossa ruisleivässä, myös tammisessa Ruis-tarjoilualustassa on reikä. Siihen asetettavasta keraamisesta astiasta tarjoilet vieraillesi oliiviöljyn ja balsamicon - tai aitoon suomalaiseen tapaan maukkaan suolatun voin! Huom! Öljyä tuote ennen sen käyttöönottoa.Suosittelemme myös

VOIVEITSI GASTROMAX BIO 22 CM ORTHEX

Eko

VOIVEITSI GASTROMAX BIO 22 CM ORTHEX

Pohjoismaista ja ekologista: Orthexin bio- ja kierrätysmateriaalista valmistetut keittiötarvikkeet! Klassisesti muotoiltu voiveitsi: Teräosa on taipuisaa, ruostumatonta terästä ja kädensija on valmistettu biopohjaisesta muovista, jossa yhdistettynä sokeriruokoa ja pohjoismaista puukuitua. BPA-Vapaa ja konepesunkestävä. Mitat: 22 x 2,5 x 1,5 cm.

á 4,75 €

JUUSTOVEITSISETTI TAPIO

JUUSTOVEITSISETTI TAPIO

Syntisen hyvän juustolautasen tuhoon ei esteitä kaivata. Juustoveitsisetillä vältät turhan nitkuttelun, kun jokaiseen juustoon löytyy oikea väline. Järeä 20 cm:n kirvesveitsi kaataa kovat juustot. Pyöreä-reikäinen veitsi tiputtaa puolipehmeät juustot ja on pituudeltaan 22,5 cm. Haarukkapäinen veitsi uppoaa pehmeisiin juustoihin samalla hoitaen tarjoilun, veitsen pituus on 22,8 cm. Veitset on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja ovat konepestäviä. Lahjapakkaus.

á 24,95 €

KAADIN DUO ÖLJY & VIINIETIKKA COLE & MASON

KAADIN DUO ÖLJY & VIINIETIKKA COLE & MASON

Käytännöllinen ja elegantti kaadin öljylle ja etikalle, jolla nostatat ruokapöydän maustetarjonnan uudelle tasolle! Kaadin on suunniteltu öljyn, etikan ja muiden kastikkeiden säilyttämiseen ja annosteluun. Upean muotoilun ansiosta sopii juhlavampaankin kattaukseen! Ruostumattomasta teräksestä valmistettu korkki on suunniteltu niin, että sitä kääntämällä voi vaihtaa öljyn ja viinietikan välillä. Osioilla on erilliset kaatimet, joten ne pysyvät erillään. Säiliöön mahtuu noin 44 ml viinietikkaa keskelle ja kokonaistilavuus on noin 4 dl. Pullo on kestävää boroskiliaattilasia.

á 24,95 €

LAHJALAATIKKO GLÖGI + 3 X 100G HYYTELÖ HOMMANÄS

LAHJALAATIKKO GLÖGI + 3 X 100G HYYTELÖ HOMMANÄS

Hommanäs -Joulusetti ”Makuja Joulupöytään” sisältää 2 design glögipullon, 3 x 100 g sinapit, vadelmahillon ja mustaherukkahyytelön.

á 29,50 €

Parhaiten toimivat PNG-tiedostot, joiden tausta on läpinäkyvä.


yht.