KESTOPUSSI 4 KPL SETTI SAVING THE PLANET

Kestopussi on fiksu ja ympäristöystävällinen vaihtoehto hedelmien ja vihannesten pakkaamiseen! Nyt neljä pussia samassa setissä: yksi minikoko 14 x 16 cm, kaksi midikokoa 28 x 30 cm ja yksi maxikoko 33 x 40 cm. Pesaise pussi ja ota uudelleen mukaan kauppareissulle. Vähennät muovijätteen määrää ja teet arjestasi ekologisemman. Hintatarralle on oma paikkansa lapussa, josta se on helppo irrottaa - Toisella puolella on paikka logopainatukselle.Suosittelemme myös

SÄILYTYSRASIA BRILLIANCE 920 ML SISTEMA

SÄILYTYSRASIA BRILLIANCE 920 ML SISTEMA

Eväsrasia joka on vesi- ja ilmatiivis - voit käyttää sitä myös ruoan säilyttämiseen.

á 9,50 € (ALV 0 %)

KESTOPUSSI HEDELMILLE JA VIHANNEKSILLE SAVING THE

Eko

KESTOPUSSI HEDELMILLE JA VIHANNEKSILLE SAVING THE

Kestopussi on fiksu vaihtoehto hedelmien ja vihannesten pakkaamiseen. Hintatarralle on oma paikkansa, josta se on helppo irrottaa. Pesaise ja ota uudelleen mukaan kauppareissulle. Vähennät muovijätteen määrää ja säästät ympäristöä. Pussin koko on 28 x 30 cm. Pussi, vihreä kiristysnauha ja hintalappuetiketti 100 % polyesteriä, pussinsuljin 100 % polypropeenia.

á 1,25 € (ALV 0 %)

LAHJASETTI SISTEMA

LAHJASETTI SISTEMA

Sistema Brilliance-sarjan eväsrasiat ovat kevyttä, lasinkirkasta ja hyvin kulutusta kestävää myrkytöntä TRITAN™ muovia. Eväät kulkevat mukana huoletta, koska 100% nestetiivis kansi ei vuoda. Rasia toimii myös mainiosti mikrossa - klipsit nostamalla kannen höyryaukot avautuvat ja kansi toimii roiskesuojana ruokaa lämmitettäessä. Rasia on pinottava, jolloin ne saa myös siististi jääkaappiin. Säilytysrasia kestää pakastuksen, lämmittämisen mikrossa sekä konepesun yläritilällä. Ei sisällä ftalaatteja tai BPA:ta. Nyt saat upean tuotesetin pakattuna monikäyttöiseen ja kestävää kehitystä tukevaan kestohedelmäpussiin. Siihen pakkaat kätevästi hedelmät ja vihannekset niin kaupasta kuin kotoakin, eikä kertakäyttömuovia synny!

á 18,95 € (ALV 0 %)

LAHJASETTI BIOSTI

LAHJASETTI

Eko

LAHJASETTI BIOSTI

Kotimaista ja ekologista: Orthexin bio- ja kierrätysmateriaalista valmistetut keittiötarvikkeet lahjasettinä.

á 22,00 € (ALV 0 %)

Parhaiten toimivat PNG-tiedostot, joiden tausta on läpinäkyvä.


yht.