KASSI NORDIC METSÄ 30L MUURLA

Kierrätysmuovista valmistettu kassi on monipuolinen ja käytännöllinen kodin apulainen. Voit säilyttää siinä jokapäiväisiä käyttötavaroita tai käyttää kassia vaikka polttopuiden kantamiseen. Pyöreällä pohjallaan tukevasti seisova kassi sopii myös näyttäväksi kasvien istutusruukun suojaksi. Kassiin voit istuttaa kasveja myös suoraan, esimerkiksi kasvihuoneessa. Huopamainen materiaali edesauttaa kasvien juurtumista ja hengittävyytensä ansiosta säätelee mullan kosteutta. Neulaamalla valmistettu huopamainen materiaali on kestävää, kevyttä ja hengittävää. UV-suojan ansiosta materiaali ei haalistu auringonvalosta. Materiaali ei ole vedenpitävä, joten alustan valintaan on kiinnitettävä huomiota käyttötarkoituksen mukaan. Tuotteen voi pestä käsin. Tilavuus 30 litraa. Kassi taittuu pieneen tilaan.Suosittelemme myös

SISUSTUSTAKKA ARZIE

ETUHINTA

SISUSTUSTAKKA ARZIE

Taio tunnelmallinen ilta elävän tulen avulla! Arzie sisustustakka on suomalaista designia ja se sopii käytettäväksi sisällä. Sopii upeasti sekä juhlaillallisille että rauhallisiin koti-iltoihin. Luo lämmin tulen hehku kotiin. Koko: 20,5 x 20,5 x 29,5 cm. Sisältää koristekivet ja sammuttajan.

á 29,95 € (ALV 0 %)

PANNUNALUNEN 4 KPL HARMAA/MUSTA ARZIE

PANNUNALUNEN 4 KPL HARMAA/MUSTA ARZIE

Pehmeät pannunaluset pysyvät siististi nipussa. Setissä on neljä huovutettua pannunalusta, joiden yksi puoli on harmaa ja toinen musta. Mustalle puolelle voit huoletta laskea mustuneet kattilanpohjat ja rosoiset pannut. Elegantti beigensävyinen vyöte pitää pannunaluset tiiviisti yhdessä. Vyötteen yläreunassa on vahvistettu reikä, josta voit ripustaa aluset keittiön naulakkoon tai kaapinoven sisäpuolelle.

á 9,95 € (ALV 0 %)

KARAHVI TÖLKKI 40 CL MUURLA

KARAHVI TÖLKKI 40 CL MUURLA

Harva asia on yhtä tunnettu Suomessa kuin ruokapöydän maitotölkki. Muurlan lasisessa karahvissa yhdistyvät perinteinen muoto ja moderni toteutus. Tarjoilit sitten juomaa tai pikkunaposteltavaa korkea, kulmikas lasikarahvi on näyttävä astia tarjoilla mitä tahansa. Vetoisuus 40 cl.

á 15,95 € (ALV 0 %)

REPPU RPET MUSTA SAVING THE PLANET

Eko

REPPU RPET MUSTA SAVING THE PLANET

Käytännöllinen reppu on nyt ympäristöystävällistä PET 600D -polyesteriä, materiaalia, joka on saanut alkunsa kierrätetyistä muovipulloista. Saving the Planet -teksti repun sivulla kertoo vastuullisesta asenteesta luontoa kohtaan ja oma merkkaus viimeistelee viestin. Repun yksityiskohdat ovat huolella harkittuja, ja siinä on mm. pehmustettu lokero 14":n kannettavalle tietokoneelle, kaksi vetoketjullista osastoa edessä sekä pehmustetut olkahihnat. Koko 30 x 46 x 18 cm, tilavuus 24,5 litraa. Väri musta.

á 29,95 € (ALV 0 %)

Parhaiten toimivat PNG-tiedostot, joiden tausta on läpinäkyvä.


yht.