SIRKKASUKLAA SALMIAKKI 50 G ENTIS

Entis Sirkkasuklaa tuli markkinoille joulukuussa 2017 ja oli täten ensimmäinen suomalaisista kotisirkoista valmistettu laajasti kaupallinen hyönteiselintarvike. Sirkkasuklaa sisältää 50g Kultasuklaan maitosuklaalla kuorrutettuja kokonaisia sirkkoja. Perinteiseen suomalaiseen makuun sopii Sirkkasalmiakkisuklaa. Ole ennakkoluuloton edelläkävijä: valitse kotimaiset sirkkasuklaat! Maailma etsii uusia ekologisia proteiininlähteitä jatkuvasti. Sirkkatuotanto aiheuttaa 98 % vähemmän kasvihuonepäästöjä, kuin perinteinen lihateollisuus. Ekologinen proteiiniherkku on tässä! Myyntierä 10 kpl.Suosittelemme myös

KESTOPUSSI 4 KPL SETTI SAVING THE PLANET

Eko

KESTOPUSSI 4 KPL SETTI SAVING THE PLANET

Kestopussi on fiksu ja ympäristöystävällinen vaihtoehto hedelmien ja vihannesten pakkaamiseen! Nyt neljä pussia samassa setissä: yksi minikoko 14 x 16 cm, kaksi midikokoa 28 x 30 cm ja yksi maxikoko 33 x 40 cm. Pesaise pussi ja ota uudelleen mukaan kauppareissulle. Vähennät muovijätteen määrää ja teet arjestasi ekologisemman. Hintatarralle on oma paikkansa lapussa, josta se on helppo irrottaa - Toisella puolella on paikka logopainatukselle.

á 4,75 € (ALV 0 %)

VEGAANINALLET KOMPOSTOITAVASSA PUSSISSA, 10g

Eko

TOIMITUS 5 VIIKKOA

VEGAANINALLET KOMPOSTOITAVASSA PUSSISSA, 10g

Vegaaninallet kompostoitavassa pussissa sisältävät 30% vähemmän sokeria. Makuina: appelsiini, omena, mango, päärynä, kirsikka ja mustaherukka. Säilyvyys 6 kk. Pussin koko noin 85 x 60 mm. Laatikossa 500 pussia. Painatus 1-4 -väripainatus. Minimitilausmäärä 2500 pussia. Toimitusaika noin 5 viikkoa. Esimerkkihinta on yksiväripainetulle 2500 kappaleelle.

á 0,46 € (ALV 0 %)


yht.