E-LAHJAKORTTI LIVING 39 EUR OMALLA LOGOLLA

E-lahjakortti tarjoaa ratkaisun, kun haluat muistaa asiakastasi, mutta et halua päättää lahjaa hänen puolestaan. Tutustu lahjakorttivalikoimaan ja anna asiakkaallesi mahdollisuus valita.

E-lahjakortti lähetetään saajalle sähköpostitse. Tämän jälkeen hän pääsee valitsemaan mieleisensä lahjan laadukkaasta valikoimastamme. Oli lahjan saaja sitten ulkoilun, kotoilun tai designin ystävä, valikoimamme takaa aina onnistuneen valinnan. Lahjakortti on hieno tapaa muistaa ystävää ja asiakasta.

E-lahjakortti on sähköisesti lähetettävä lahjakortti. Se on helppo tapa lähettää lahja henkilökunnalle sekä asiakkaille.

Me voimme halutessasi lähettää e-lahjakortit sähköpostitse myös suoraan vastaanottajille osoitteistosi mukaan. Jokaiseen e-lahjakorttiin on mahdollista lisätä myös henkilökohtainen tervehdysviesti sekä yrityksen logo.

Sähköisen lahjakortin lähetyspalvelumaksu 50 € / tilaus (alv 0%). Lähetämme e-lahjakortit puolestasi sähköpostitse vastaanottajille.

Lahjakortti on helppo lunastaa nettisivuilta. E-lahjakortissa olevalla korttinumerolla saaja voi lunastaa lahjansa helposti nettisivuiltamme. Lahjakorttisivuilta löytyy jokaiselle kortille oma lahjavalikko, mistä lahjakortin saajan on helppo valita haluamansa lahja.

Lahjakortin voimassaoloaika on normaalisti 6 kk, mutta se voidaan määritellä myös muuksi.

Lahjan toimitustapa on Matkahuollon Lähellä-paketti lähimpään toimipisteeseen. Toimitukset vain Suomeen.

Living-lahjakortin hinta on à 39 € + toimitusmaksu 10 € /lahja.
yht.