Palvelusopimuksella säästöä ja suunnitelmallista brändinhallintaa

Mastermarkilta saat tuotteiden lisäksi käyttöösi monipuoliset palvelumme ja ammattimaiset osaajat. Tarjoamme käyttöösi palvelutiimin, jota koordinoi oma yhteyshenkilösi. Jokaiselle tiimin jäsenelle on nimetty varahenkilö, jotta palvelu on taattu kaikissa tilanteissa.

Yhdessä laadittu vuosikello toimii yhteisenä työvälineenä ja auttaa suunnittelussa sekä varmistaa tuotteiden toteutukset ja toimitukset ajallaan. Tarjoamme sinulle veloituksetta oman malliston suunnittelun sekä malliston ja tuotteiden graafisen ilmeen suunnittelun. Kaikista painatuksista ja merkkauksista saat aina vedoskuvat hyväksyttäväksesi ennen tuotannon aloitusta.

Keskittämällä liikelahjojen ja promootiotuotteiden hankinnat meille, säästät yksikköhinnoissa, hankintaan käytetyssä ajassa sekä varastohävikissä.

Toimimalla yhdessä suunnitelmallisesti, hankintasi on helppo optimoida vastaamaan todellista tarvettanne. Toimitamme sinulle säännöllisesti monipuolisen raportin hankinnan johtamiseksi.

Mastermarkin mittavan Superstore-varaston tuotteet voidaan jopa yhdessä päivässä räätälöidä sinun brändisi mukaisesti Turun tehtaassamme.

Saat meiltä myös aina ensimmäisten joukossa tietoa uusimmista trendeistä, uusimmista liikelahjoista ja promootiotuotteista sekä erikoistarjouksista.

Avaimet käteen -ratkaisu

Tarjoamme sinulle täydellisen avaimet käteen -ratkaisun. Sinulla on käytettävissäsi kaikki liikelahjojen ja promootiotuotteiden hankintaan tarvittavat palvelut: mallistosuunnittelu, sourcing-palvelut, hankinta, varastointi, tilaustenkäsittely, asiakaspalvelu, rahoitus, oma verkkokauppa, globaalit toimitukset, sisäinen markkinointiviestintä ja kattava raportointi.

Tee palvelusopimus kanssamme ja räätälöimme palvelut tarpeittesi mukaan. Näin saat kaikki keskittämisen edut yrityksellesi.

Menestyksellistä kevättä toivottaen,
Lauri Honka CEO
Mastermark Oy