Kampanja, jolla pyyhkii hyvin

DSV Road valitsi AdSponge-mikrokuitusienen Tampereen Logistiikka 2016 -tapahtuman kampanjatuotteeksi. Kampanjatuotteeksi haluttiin käytännöllinen tuote, joka sopii nimenomaan maantiekuljetusteemaan. Innovatiivinen mikrokuitutyyny pyyhkii puhtaaksi auton kojelaudan ja tuulilasin lisäksi myös kaikki kosketusnäytöt. Tyynyn koko toinen puoli on mainospinta-alaa ja Mastermark toteutti mikrokuitusieneen näyttävän DSV-valokuvapainatuksen.

”Valitsimme käytännöllisen tuotteen, joka ei ole mikään ”hilavitkutin”. Mahdollisuus käyttää omaa kuvaa tuotteessa oli ehdottomasti lisäplussaa. Olemme käyttäneet tuotetta messujen jakotuotteena ja myynnin lisämateriaalina.”, kertoo DSV Roadin markkinointipäällikkö Tarja Witikka.


Hyvää yhteistyötä

Mastermarkin ja DSV Roadin yhteistyö on jatkunut jo pitkään. Mikrokuitusienen lisäksi maantiekuljetusteemaa ovat tukeneet esimerkiksi DSV-parkkikiekot ja -matkapuhelintelineet. Mastermarkin myyntipäällikkö Tommi Westerberg tuntee asiakkaansa tarpeet ja tavoitteet, ja ideoi jo seuraavaa kampanjatoteutusta.

”Yhteistyö Tommin kanssa on aina toiminut erittäin hyvin ja olemme säännöllisesti saaneet häneltä hyviä ideoita ja ehdotuksia mainoslahjoiksemme.”, Witikka toteaa.


DSV-yhtiöt omistaa tanskalainen DSV A/S. Yritysryhmällä on omat toimipisteet yli 80 maassa eri puolilla maailmaa. Yhdessä edustajiensa kanssa DSV-yhtiöt palvelee asiakkaitaan yli 120 maassa maailmanlaajuisesti. DSV:n palvelut on jaettu kolmeen divisioonaan. Näin jokaista palvelukokonaisuutta voidaan tehokkaimmin kehittää asiakkaiden tarpeiden ja kunkin liiketoimintayksikön omien tavoitteiden mukaisesti. DSV Road Oy on maakuljetusten ja huolintapalvelujen erikoisosaaja, jonka palveluverkosto kattaa koko Euroopan ovelta ovelle.


Hyvä näkyvyys on turvallisuutta

Pyyhkäise auton ikkunat hetkessä kirkkaiksi! AdSponge® on loistava esimerkiksi tuulilasin huurujen pyyhintään. Ei enää rasvaisia tahroja lasin sisäpinnalla estämässä näkyvyyttä. Sienellä puhdistat muutkin auton kiiltävät sisäpinnat.

AdSponge on myös kätevä kotona suurten TV-näyttöjen ja tietokonenäyttöjen puhdistukseen. Yksi puoli on mikrokuitua, toinen puoli rei'itettyä keinonahkaa. Koko 14x9x4cm.

Mikrokuitusienen koko toinen puoli on mainospinta-alaa, saat siihen näyttävän 4-väripainatuksen.

Tutustu tuotteeseen tästä!