Yhteistyötä kaikkialla Suomessa


"Halusimme liikelahjakumppanin, joka pystyy toimimaan kaikkialla Suomessa. Mastermark erottautui nopeasti joukosta. Myös hyvät ja helppokäyttöiset verkkosivut käänsivät vaakakuppia.", Kiinteistömaailman johdon assistentti Jaana Huovinen kertoo.

Mastermark avasi vuoden 2015 alussa Kiinteistömaailmalle oman verkkokaupan. Yritykselle räätälöidyt tuotteet ovat pääosin asiakas- ja jakolahjoja, joilla välittäjät ilahduttavat asiakkaita.

Huovinen toteaa, että Kiinteistömaailman tarpeet tuntevan yhteyshenkilön kanssa on ilo asioida.

"Olemme tehneet yhteistyötä usean vuoden ja olleet tyytyväisiä. Mastemarkissa tiedetään jo, millaisista tuotteista pidämme."


Pupu muutti takaisin Kiinteistömaailmaan


Muistatko vielä Kiinteistömaailman puput?

"TV-mainoksissamme oli 2000-luvun alkupuolella oikeita pupuja. Jos kirjoitat YouTubeen Kiinteistömaailman puput, löydät hauskoja videoita.", Huovinen vinkkaa.

Pupumainosten innoittamana Kiinteistömaailma tilasi pehmopupuja, jotka olivat menestys. Puput olivat pitkään suosittuja, mutta ajan mittaan niiden kiinnostavuus hiipui.

"Kun puput loppuivat, tulikin suru puseroon. Minulta kyseltiin säännöllisesti, että eikö niitä pupuja voisi tilata."

Mastermarkissa alettiin selvittää pupujen saatavuutta. Kotikäyntien lahjojen on oltava laadukkaita kotiin liittyviä tuotteita. Pupu on hyvä esimerkki lapsiperheeseen soveltuvasta tuotteesta.

"Tilasimme 5000 pupua, ja tälläkin hetkellä niitä on tilattu kolmisen tuhatta. Jotkin Kiinteistömaailman yrittäjistä ovat ottaneet pupun somemaskotikseen, joka seikkailee milloin missäkin. Esimerkiksi Keravan Kiinteistömaailma on saanut pupujen ansiosta Facebook-seuraajia eri puolilta maailmaa.


Kiinteistömaailma on vahva valtakunnallinen kiinteistönvälitysketju, jossa työskentelee noin 700 asuntokaupan ammattilaista. Kiinteistömaailma kuuntelee aktivisesti asiakkaitaan ja haluaa tehdä asunnonvaihdosta mahdollisimman helppoa ja turvallista. Useilla alueilla kuten pääkaupunkiseudulla Kiinteistömaailma on alansa markkinajohtaja.