Kovanen keskittää liikelahja- ja mainostuotehankintansa Mastermarkille

Suomen suurin täyden palvelun henkilökuljetusyritys Kovanen Yhtiöt Oy lähestyy 40-vuotispäiväänsä. Vuonna 1978 perustettu perheyritys juhlii ensi vuonna pyöreitä ja valmistautuu samalla kasvuun uuden liikennepalvelulain ja muuttuvan toimintaympäristön myötä. Kovasen toiminnan ytimessä ovat jo vuosikymmeniä olleet laadukkaat, turvalliset ja asiakaslähtöiset palvelut. Pian muuttuvassa markkinassa erityisesti laadun merkitys korostuu.

Laadun entistäkin systemaattisempaa kehitystä varten Kovasella aloitettiin v. 2016 syksyllä ISO 9001 -laatujärjestelmäprojekti, jonka myötä myös liikelahjojen keskittäminen tuli ajankohtaiseksi. Aikaisemmin eri osastojen kesken hajautetut hankinnat päätettiin keskittää yhdelle toimijalle, jotta voitiin varmistaa brändi-ilmeen säilyminen sekä yrityksen sisäisten käytäntöjen yhtenäistäminen.

Päätimme keskittää liikelahjaostomme Mastermarkille korkealaatuisen asiakaspalvelun ja tasokkaiden tuotteiden vuoksi. Myös yrityksen kotimainen perheyritystausta vaikutti päätökseemme, kertoo Kovasen markkinointi- ja viestintäpäällikkö Sara Terho. Mastermark toteuttaa Kovaselle oman verkkokaupan sekä räätälöityjä mainos- ja lahjatuotteita.

Liikelahja tai mainostuote kertoo aina jotain antajastaan. Haluammekin varmistaa, että tuote on yrityksemme brändin näköinen, annettiin se sitten omalle henkilökunnalle tai asiakkaallemme. Meille on myös tärkeää uudistua ja pysyä liikkeessä, olla alallamme edelläkävijä. Etsimmekin aina uusia, kekseliäitä ideoita ja Mastermark nappasi heti alusta asti tästä ajatuksesta hienosti kiinni. Tämä vahvisti päätöstämme keskittää lahjahankinnat heille, Terho kiteyttää.


Täyden palvelun henkilökuljetusta jo vuodesta 1978

Kovanen Yhtiöt Oy on vuonna 1978 perustettu perheyritys, jonka omistaa Heikki Kovanen perheineen. Suomen suurimman täyden palvelun henkilökuljetusyrityksen toiminnan ohjenuorina ovat asiakaslähtöisyys, laatu, turvallisuus ja ympäristöystävällisyys.

Kovanen Yhtiöt Oy on ISO 14001 -ympäristösertifikaatin sekä Suomalainen perheyritys ja Mercedes-Benz FleetPartner -merkkien haltija.

Lisätietoja: www.kovanen.com.


Kysy lisää palveluratkaisuistamme:

Hallintopäällikkö Heli Ahonen

heli.ahonen(@)mastermark.fi, 046 851 2316