logo

Moleskine on italialainen luxus-muistikirjojen ja -paperituotteiden valmistaja. 1997 perustetun Moleskinen tarina ulottuu 1800-luvun loppupuolelle, jolloin samankaltaisia muistikirjoja valmistettiin pienessä ranskalaisessa kirjansitomossa. Nyt jokainen voi kirjoittaa ja piirtää Moleskine-muistikirjaan, kuten jo aikaisemmin tekivät mm. Vincent Van Gogh, Pablo Picasso ja Ernest Hemingway.

Katso video Moleskine-vihoista tästä

Tutustu kuvastoon!


logo

Victorinox on sveitsiläinen yritys, jonka tunnetuin tuote on Sveitsin armeijan linkkuveitsi. Victorinox on maailman suurin taskuveitsien ja taskutyökalujen valmistaja. Victorinoxin keittiöveitset valmistetaan ensiluokkaisesta ruostumattomasta Dauphinox-teräksestä, jonka laatu kontrolloidaan huolellisesti tehtaan laboratoriossa. Veitsiteräksen jatkuvan kehitystyön, viimeisimmän tekniikan ja ankaran laadunvalvonnan ansiosta Victorinox on ammattilaisen ykkösvalinta Suomessa ja yli sadassa muussa maassa.

Tutustu kuvastoon!


MUURLA

Muurla vuodesta 1974

Muurlan tuotteissa yhdistyy suomalainen puhdaslinjainen muotoilu, laadukkaat materiaalit ja käytettävyys. Suunnitteluprosessin lähtökohtana toimivat jokapäiväisen käytön vaatimukset.

Materiaalivalinnoista kuten suomalaisesta puusta, laadukkaasta lasista ja kestävästä emalista syntyy ajattomia sekä katseen kestäviä tuotteita jokaiseen kotiin ja sisustukseen. Haluamme luoda ihmisille helppokäyttöisiä tuotteita, jotka ilahduttavat ja kestävät vuodesta toiseen.

Nauti yhdessäolosta, kauniista kodista ja ennen kaikkea arjesta

Tutustu kuvastoon


logo

Yhdistettynä tyylikkyys ja helppokäyttöisyys. Säilytä korttejasi fiksusti ja tyylikkäästi, ja käytä niitä helposti! Tärkeimmät korttisi ovat nopeasti saatavilla kevyesti sormella työntämällä – lompakkoa avaamatta. Ainutlaatuisen käytännöllinen, eleettömän elegantti lompakko sopii niin miehelle kuin naiselle. Huolitellun tyylin viimeinen silaus sopii täydellisesti nopeatempoiseen ja edustavaan bisneselämäntyyliin.


logo

Eva Solo -tuotteissa yhdistyvät uudet ajatukset, käytännöllisyys, visuaalisuus ja laadukkaat materiaalit. Tuoteperheen on suunnitellut Eva Denmarkille tanskalainen suunnittelijakaksikko TOOLS: Henrik Holbæk ja Claus Jensen. Jokainen malliston tuote on suunniteltu valloittavaksi oman universuminsa funktionaaliseksi tähdeksi. Eva Solo –mallisto on voittanut useita suunnittelukilpailuja.


logo

Villeroy & Bochin tarina alkaa Ranskasta vuonna 1748, missä François Boch perusti yrityksen kolmen poikansa kanssa. Nykyisin yritys toimii Saksassa. Villeroy & Boch valmistaa huippulaadukkaita keittiö- ja sisustustuotteita, pääasiassa posliinia ja lasia.

Tutustu kuvastoon!


Makeaa mainontaa

Mastermarkin monipuolinen karkkivalikoima antaa sinulle monia mahdollisuuksia toteuttaa yrityksesi mainontaa ja markkinointia. Makeinen on mainos, jota asiakkaasi pyytää vielä lisää. Yksilöllinen, yrityksesi ilmeen mukainen makeispakkaus jää mieleen!

Tutustu karkkivalikoimaan!

Tutustu esitteeseen


logo

Loison on herkullisten italiailaisten Panettone-kakkujen valmistaja. Kakkujen salaisuus piilee taikinajuuressa, joka pitää kakun tuoreena todella pitkään. Aromikas italialainen Panettone-kakku on kahvipöydän kruunu.


logo

Design House Stockholm on Skandinavian johtava nykyaikaisen desingin tuottaja. Heidän tavoitteenaan on parantaa arkea tarkasti suunnitelluin yksityiskohdin. Taiteilijajoukkoon kuuluu laaja määrä pääosin skandinavialaisia suunnittelijoita. Block-valaisin on yksi heidän kuuluisimpia tuotteita. Valaisimen on suunnitellut suomalainen designeri Harri Koskinen.


logo

Iittalan upeat designtuotteet ovat saatavana lahjaksi myös Mastermarkista. Iittalan tuotteet ovat erottuvia, yhdisteltäviä ja monikäyttöisiä. Esimerkiksi Alvar Aallon suunnittelemat Aalto-vaasit tai Heikki Orvolan suunnittelemat Kivi-tuikut ovat monipuolisia käyttöesineitä ja samalla kaunis osa kodin sisustusta.


logo

Alessi on italialainen muotoiluyritys, joka on tunnettu laadukkaista kodintuotteistaan. 1921 perustettu yritys on alusta asti panostanut laatuun ja pyrkinyt Italian suurimmaksi muotoiluyritykseksi, jota se nykyään on. Alessin ajattomat klassikot sopivat kotiin, kuin kotiin.

Tutustu kuvastoon


Modestone® -kivipaperi

Kivi voittaa paperin. Parhaat ideat voivat syntyä odottamattomissa olosuhteissa. Suomessa valmistettuun säänkestävään Modestone-vihkoon voi tarvittaessa kirjoittaa vaikka veden alla. Idea vedenkestävästä vihosta heräsi Modestone-vihkojen kehittäjän Kalle Kinnusen armeija-aikoina.

Mistä materiaalista vihon voisi valmistaa? Parhaaksi vaihtoehdoksi osoittautui kalkkikaivoksen sivutuotteista valmistettu kivipaperi. Modestone-vihko kestää veden ja rasvan, se ei repeä, tuholaiset eivät syö sitä, sitä on mukava käyttää, ja paperihaavoistakaan ei tarvitse kantaa huolta. Jos kynää ei ole saatavilla, vihkoon voi kirjoittaa vaikka avaimella. Vihko on erinomainen vaativien olosuhteiden apuväline esimerkiksi eräretkelle tai veneeseen.

Tutustu tuotteisiin tästä


logo

Arzie on saunamaailman sijoittuva Mastermarkin oma tuoteperhe. Laadukkaat ja käytännölliset tuotteet ovat hillityn moderneja. Arzie -tuotteet sopivat suomalaiseen saunaan yksittäiseksi katseenvangitsijaksi tai hyväksi keskustelun aiheeksi. Arzie tuotteilla teet saunomishetkestäsi täydellisen. Kaikkiin tuotteisiin saa merkkauksen yrityksesi logolla.


logo

Cole & Masonin tinkimättömällä ammattitaidolla valmistetut pippuri- ja suolamyllyt hakevat vertaistaan. Valikoimasta löydät mallit, jotka miellyttävät niin käyttäjää kuin katsojaakin. Maailmanlaajuisesti tunnettu Cole & Mason on tuotemerkkinä laadun tae ja monen kuluttajan luonnollinen valinta.


logo

Yritystekstiilit ovat yksi tehokkaimmista keinoistasi välittää yhtenäinen viesti muuhun maailmaan. Samalla vahvistat työntekijöiden lojaaliutta sekä ylpeyttä siitä, että he ovat tärkeä osa yritystä ja yrityksen ainutlaatuista tiimiä! Tanskalainen ID Identity on markkinoiden suurimpia yritystekstiilien tarjoajia.


logo

Palovaroittimen ei tarvitse enää olla piilossa. Tyylikkäästi muotoillusta palovaroittimesta tulee osa toimivaa sisustusta. Jalo Helsinki pyysi suomalaisia huippusuunnittelijoita Paola Suhosta ja Harri Koskista suunnittelemaan nykypäivän palovaroittimen. Tuloksena syntyi kaksi uutta ja upeaa tuotetta. Yöperhoa mukaileva rockhenkinen LENTO on Paola Suhosen käsialaa ja yksinkertaisuutta ja ajattomuutta henkivä KUPU on Harri Koskisen mielentuotetta.


logo

Luger-tuotemerkin taustavoimana on saksalainen, optiikkaan erikoistunut Wilgor Optik Gmbh. Alusta pitäen tuotekehittelyn tavoitteena on ollut rakentaa erityisesti Euroopan usein sumuisiin ja sateisiin olosuhteisiin sopiva ja eurooppalaiset laatukriteerit täyttävä valikoima. Lugerin valikoimasta löytyy erittäin laadukkaita tuotteita kiikareista aina aurinkolaseihin asti vaativalle käyttäjälle.


logo

Magisso on kotimainen designyhtiö, joka kehittää uusia, päivittäistä elämää helpottavia innovaatioita sekä uniikkeja designtuotteita. Magisson tuotteita ovat Red Dot -palkitut Magisso-teekupit ja kakkulapiot sekä magneettikiinnitteinen Magisso-keittiöliinateline ja uudenlainen Magisso-leikkuulauta. Tilaa upeat Magisso-tuotteet Mastermarkista!


logo

MMCollection tuotteet ovat testattuja laadukkaita uutuuksia jotka välittävät positiivisen viestin lahjan saajalle. Tuotevalinnassa on kiinnitetty erityistä huomiota uutuusarvon lisäksi tuotteiden käyttöarvoon, turvallisuuteen, ympäristön suojeluun ja merkattavuuteen. Tuoteperhe on Mastermarkin oman tuotekehityksen tulosta. Mastermarkin oma tuotekehitys vastaa tuotesarjan kehittämisestä. Tuotesarjasta löydät mm. 360 astetta heijastavan repun ja ”näe ja tule nähdyksi”- sateenvarjon. MMCollection on Mastermarkin oma tuotemerkki.


logo

Vuodesta 1979 Maxema on valmistanut ja kehittänyt ensiluokkaisia kyniä Italiassa. Runsaat värivalikoimat, kekseliäät tuotteet ja korkea laatu ovat heidän tunnusarvoja. Halu tehdä yksilöllisiä promootiokyniä yritysten saataville on ajanut Maxeman ja Mastermarkin yhteistyöhön. Pyydä meiltä tarjous yksilöllisestä toteutuksesta sinun yritykselle.

Tutustu kuvastoon


logo

Feelis Helsinki on suomalainen muotoiluyritys, jonka tuotteita ovat mm. hauskat Muumi-valaisimet.

Hurmaavat Moomin Lights -lamput ovat muotoilija Harri Koskisen konseptoima, Tove Janssonin 100-vuotisjuhlan kunniaksi suunniteltu designvalaisinsarja. Muotokieleltään leikkisät Muumi-valaisimet kaunistavat kotia ja toimistoa niin valaistuna kuin sellaisenaan.


logo

Swiss Diamond valmistaa erikoispinnoitteella varusteltuja paistoastioita. Patentoitu ja useita palkintoja voittanut paistoastioiden timanttipinnoite on syntynyt useiden vuosien tutkimustyön tuloksena Sierressä, Alppien sydämessä Sveitsissä.


logo

Xo on Mastermarkin brändi, jonka valikoimiin kuuluu tyylikkäitä, laadukkaita ja ajattomia liikelahjoja. Tuotteet sopivat annettavaksi milloin vain - kiitoksena hyvästä yhteistyöstä, erityisestä työsuorituksesta tai vaikka merkkipäivän johdosta.


logo

Fisherin kynät on suunniteltu toimimaan kaikkein vaikeimmissa olosuhteissa – avaruudessa. Avaruuskynä kehitettiin alun perin NASA:lle. Paul C. Fisher kehitti avaruuskynän 1960-luvun puolivälissä ja AG7 -kynää käytettiin Apollo 11 -lennolla. Kyniä käytetään edelleen avaruuslennoilla niiden pettämättömien ominasuuksiensa vuoksi.


logo

Leveästi hymyilevä MopToppers -kynä kirjoittaa napakasti ja piristää työpöytää. Kynähahmon mikrokuituhiuksilla voit puhdistaa nopeasti esimerkiksi puhelimen tai tabletin näytön. Kynän kärjessä on näppärä kosketusnäyttöpää.

ABS-muovista valmistetun rungon väri toistuu hahmon hiuksissa ja solmiossa. Kynässä 1,0 mm kärki ja sinistä saksalaista laatumustetta, jolla kirjoitat jopa 1 200 metriä tekstiä.


logo

Pikkuraikastajat Tic Tacit syntyivät Italiassa vuonna 1969. Valmistaja Ferrero esitteli pastillit aluksi tuotenimellä Refreshing Mints. Jo seuraavana vuonna nimi vaihdettiin Tic Taciksi mukailemaan ääntä, joka syntyi avattaessa ja suljettaessa pastillirasiaa. Tarttuva nimi lienee vaikuttanut pikkuruisten minttumakeisten suursuosioon.


logo

Turvaa koko perheelle. Roiskeen- ja iskunkestävä BiiSafe Buddy on näppärä turvalaite, joka kannattaa hankkia kaikille älypuhelinta kantaville perheenjäsenille. Painamalla Buddya lapsi voi jakaa sijaintinsa vanhemmilleen. Tuplapainallus jakaa sijainnin, pitkä painallus lähettää hälytysviestin. Viestin saatuaan perheenjäsenet voivat tarkistaa sovelluksen kartalta, mistä viesti on tullut.


logo

Packit on kaikkea muuta kuin tavallinen kylmälaukku. Sen kaikki seinät sisältävät hyytävän tehokasta kylmägeeliä, minkä ansiosta Packit pitää kylmälaukun sisällön viileänä huomattavasti pitempään kuin paraskaan tavanomainen ratkaisu.

Käyttö on todella yksinkertaista: Packit taitellaan kasaan, suljetaan tarranauhalla ja säilytetään pakastimessa. Kylmälaukun kaikki seinät toimivat kylmäelementteinä eikä tarvetta erilliselle kylmäkallelle ole. Pakkaaminen on todella helppoa ja ylivoimaisen tehokasta jäähdytystä riittää koko päiväksi!