Modestone® -kivipaperi

Kivi voittaa paperin. Parhaat ideat voivat syntyä odottamattomissa olosuhteissa. Suomessa valmistettuun säänkestävään Modestone-vihkoon voi tarvittaessa kirjoittaa vaikka veden alla. Idea vedenkestävästä vihosta heräsi Modestone-vihkojen kehittäjän Kalle Kinnusen armeija-aikoina.

Mistä materiaalista vihon voisi valmistaa? Parhaaksi vaihtoehdoksi osoittautui kalkkikaivoksen sivutuotteista valmistettu kivipaperi. Modestone-vihko kestää veden ja rasvan, se ei repeä, tuholaiset eivät syö sitä, sitä on mukava käyttää, ja paperihaavoistakaan ei tarvitse kantaa huolta. Jos kynää ei ole saatavilla, vihkoon voi kirjoittaa vaikka avaimella. Vihko on erinomainen vaativien olosuhteiden apuväline esimerkiksi eräretkelle tai veneeseen.

Tutustu tuotteisiin tästä


logo

Aquapacin toiminta perustuu patentoituun Aquaclip -lukitusmekanismiin, jonka ansiosta pussit kestävät vesitiiviinä jopa 5 metriin asti. Aquapac -pussit on valmistettu sitkeästä PVC-vapaasta TPU-sekoitemuovista, joka kestää rajuja sään- ja lämpötilanvaihteluita.

Aquapacin suojapusseja on monia eri kokoja erilaisiin käyttötarkoituksiin - puhelimille, kameroille, iPadille tai vaikka rahoille.


MUURLA

Muurla vuodesta 1974

Muurlan tuotteissa yhdistyy suomalainen puhdaslinjainen muotoilu, laadukkaat materiaalit ja käytettävyys. Suunnitteluprosessin lähtökohtana toimivat jokapäiväisen käytön vaatimukset.

Materiaalivalinnoista kuten suomalaisesta puusta, laadukkaasta lasista ja kestävästä emalista syntyy ajattomia sekä katseen kestäviä tuotteita jokaiseen kotiin ja sisustukseen. Haluamme luoda ihmisille helppokäyttöisiä tuotteita, jotka ilahduttavat ja kestävät vuodesta toiseen.

Nauti yhdessäolosta, kauniista kodista ja ennen kaikkea arjesta


logo

Arzie on saunamaailman sijoittuva Mastermarkin oma tuoteperhe. Laadukkaat ja käytännölliset tuotteet ovat hillityn moderneja. Arzie -tuotteet sopivat suomalaiseen saunaan yksittäiseksi katseenvangitsijaksi tai hyväksi keskustelun aiheeksi. Arzie tuotteilla teet saunomishetkestäsi täydellisen. Kaikkiin tuotteisiin saa merkkauksen yrityksesi logolla.


logo

Vuonna 1992 kukaan Suomessa ei vielä tuntenut Yhdysvaltalaisen David Holcombin kehittämiä loistavia keittiötuotteita. Muutama onnistunut Suomen vierailu ja esiintyminen arvostetuissa tv-keittiöissä muutti kuitenkin tilanteen yhdessä vuodessa. Nyt suurin osa suomalaisista on ehtinyt tutustua näihin loistaviin keksintöihin.

Chefnin tunnetuimmat tuotteet Suomessa ovat varmasti legendaariset yhden käden pippuripallot. Keittiön Pelle Pelottamana tunnettu David on ideoinut keittiöön runsaasti muitakin ruoanlaittoa helpottavia tuotteita.


logo

Cole & Masonin tinkimättömällä ammattitaidolla valmistetut pippuri- ja suolamyllyt hakevat vertaistaan. Valikoimasta löydät mallit, jotka miellyttävät niin käyttäjää kuin katsojaakin. Maailmanlaajuisesti tunnettu Cole & Mason on tuotemerkkinä laadun tae ja monen kuluttajan luonnollinen valinta.


logo

Lukuisten suomalaisten ja ulkomaisten TV-kokkien käytössä viime aikoina vilahdelleet raastimet ovat nyt saatavilla kaupoissa. Kanadalaisen Cuisipron raastimet poikkeavat perinteisistä raastimista siten, että jokainen raastinhammas on teroitettu teräväksi. Normaalin raastimen valmistusprosessissa hampaat jäävät tylsiksi.


logo

Design House Stockholm on Skandinavian johtava nykyaikaisen desingin tuottaja. Heidän tavoitteenaan on parantaa arkea tarkasti suunnitelluin yksityiskohdin. Taiteilijajoukkoon kuuluu laaja määrä pääosin skandinavialaisia suunnittelijoita. Block-valaisin on yksi heidän kuuluisimpia tuotteita. Valaisimen on suunnitellut suomalainen designeri Harri Koskinen.


logo

EuropaWatch - Sinun yrityksesi kellovalmistaja vuodesta 1982. EuropaWatch valmistaa monen kotimaisen ja kansainvälisen huippubrändin mainos- ja liikelahjakellot. Europawatch - rannekelloja ja taskukelloja klassisella, urheilullisella, seikkailuhenkisellä tai nykyaikaisella totetuksella juuri Sinun haluamallasi tavalla. Mahdollisuudet ovat lähes rajattomat


logo

Iittalan upeat designtuotteet ovat saatavana lahjaksi myös Mastermarkista. Iittalan tuotteet ovat erottuvia, yhdisteltäviä ja monikäyttöisiä. Esimerkiksi Alvar Aallon suunnittelemat Aalto-vaasit tai Heikki Orvolan suunnittelemat Kivi-tuikut ovat monipuolisia käyttöesineitä ja samalla kaunis osa kodin sisustusta.


logo

Eva Solo -tuotteissa yhdistyvät uudet ajatukset, käytännöllisyys, visuaalisuus ja laadukkaat materiaalit. Tuoteperheen on suunnitellut Eva Denmarkille tanskalainen suunnittelijakaksikko TOOLS: Henrik Holbæk ja Claus Jensen. Jokainen malliston tuote on suunniteltu valloittavaksi oman universuminsa funktionaaliseksi tähdeksi. Eva Solo –mallisto on voittanut useita suunnittelukilpailuja.


logo

Yritystekstiilit ovat yksi tehokkaimmista keinoistasi välittää yhtenäinen viesti muuhun maailmaan. Samalla vahvistat työntekijöiden lojaaliutta sekä ylpeyttä siitä, että he ovat tärkeä osa yritystä ja yrityksen ainutlaatuista tiimiä! Tanskalainen ID Identity on markkinoiden suurimpia yritystekstiilien tarjoajia.


logo

Palovaroittimen ei tarvitse enää olla piilossa. Tyylikkäästi muotoillusta palovaroittimesta tulee osa toimivaa sisustusta. Jalo Helsinki pyysi suomalaisia huippusuunnittelijoita Paola Suhosta ja Harri Koskista suunnittelemaan nykypäivän palovaroittimen. Tuloksena syntyi kaksi uutta ja upeaa tuotetta. Yöperhoa mukaileva rockhenkinen LENTO on Paola Suhosen käsialaa ja yksinkertaisuutta ja ajattomuutta henkivä KUPU on Harri Koskisen mielentuotetta.


logo

Jamie Oliverin keittiötuotteet eivät ole vain sarja tavallisia tuotteita, joihin on painettu Jamie Oliverin nimi. Jamie kertoo itse tuotesarjan suunnittelusta näin: "Kun aloitimme tuotteiden suunnittelun, halusin olla mukana prosessin jokaisessa vaiheessa varmistaakseni, että jokainen tuote olisi sellainen, josta olisin oikeasti ylpeä. En halunnut tuotesarjaa, johon on vain lätkäisty nimeni. Valmistajan (DKB) henkilökunta on todella tehnyt minuun vaikutuksen ja olen todella innoissani työn tuloksesta. Toivottavasti pidät siitä yhtä paljon kuin minä."


logo

Mastermarkin monipuolinen karkkivalikoima antaa sinulle monia mahdollisuuksia toteuttaa yrityksesi mainontaa ja markkinointia. Makeinen on mainos, jota asiakkaasi pyytää vielä lisää. Yksilöllinen, yrityksesi ilmeen mukainen makeispakkaus toteutetaan tehdaspainatuksena. Kysy lisää - Mastermarkin karkkikauppa on aina auki!


logo

Lovi on teollisen muotoilijan Anne Pason suunnittelema suomalaisesta koivuvanerista valmistettu kekseliäs tuoteperhe. Yksinkertainen idea saa moniulotteisen muodon lahjan vastaanottajan omissa käsissä: oivallus ja tekemisen ilo ovat osa tuotetta, jonka valmistus alkaa tehtaalla ja päättyy vasta lahjan saajan askartelun tuloksena. Postikortteina lähetettävät eläintervehdykset sekä pakettina kulkevat Lovi-puut rakentuvat helposti kauniiksi koriste-esineiksi ilman ylimääräisiä työkaluja.


logo

Luger-tuotemerkin taustavoimana on saksalainen, optiikkaan erikoistunut Wilgor Optik Gmbh. Alusta pitäen tuotekehittelyn tavoitteena on ollut rakentaa erityisesti Euroopan usein sumuisiin ja sateisiin olosuhteisiin sopiva ja eurooppalaiset laatukriteerit täyttävä valikoima. Lugerin valikoimasta löytyy erittäin laadukkaita tuotteita kiikareista aina aurinkolaseihin asti vaativalle käyttäjälle.


logo

Magisso on kotimainen designyhtiö, joka kehittää uusia, päivittäistä elämää helpottavia innovaatioita sekä uniikkeja designtuotteita. Magisson tuotteita ovat Red Dot -palkitut Magisso-teekupit ja kakkulapiot sekä magneettikiinnitteinen Magisso-keittiöliinateline ja uudenlainen Magisso-leikkuulauta. Tilaa upeat Magisso-tuotteet Mastermarkista!


logo

MMCollection tuotteet ovat testattuja laadukkaita uutuuksia jotka välittävät positiivisen viestin lahjan saajalle. Tuotevalinnassa on kiinnitetty erityistä huomiota uutuusarvon lisäksi tuotteiden käyttöarvoon, turvallisuuteen, ympäristön suojeluun ja merkattavuuteen. Tuoteperhe on Mastermarkin oman tuotekehityksen tulosta. Mastermarkin oma tuotekehitys vastaa tuotesarjan kehittämisestä. Tuotesarjasta löydät mm. 360 astetta heijastavan repun ja ”näe ja tule nähdyksi”- sateenvarjon. MMCollection on Mastermarkin oma tuotemerkki.


logo

Vuodesta 1979 Maxema on valmistanut ja kehittänyt ensiluokkaisia kyniä Italiassa. Runsaat värivalikoimat, kekseliäät tuotteet ja korkea laatu ovat heidän tunnusarvoja. Halu tehdä yksilöllisiä promootiokyniä yritysten saataville on ajanut Maxeman ja Mastermarkin yhteistyöhön. Pyydä meiltä tarjous yksilöllisestä toteutuksesta sinun yritykselle.


logo

Pentikin kauniit lahjatuotteet ovat saatavana myös Mastermarkista. Suomalaisen Pentikin tuotteet ovat laadukkaita ja käytännöllisiä yrityslahjoja.Monipuolisesta valikoimasta löytyy niin yksittäisiä tuotteita kuin valmiita lahjapakettejakin. Pentik Oy on vuonna 1971 perustettu posiolainen perheyritys, joka sai alkunsa Anu Pentikin keramiikka- ja nahkaharrastuksesta. Pentikin omassa keramiikkatehtaassa Posiolla valmistetaan korkealaatuiset keramiikkatuotteet. Lisäksi Pentikillä on laaja valikoima erilaisia lahjatavara- ja kodinsisustustuotteita.


logo

Kodin henki näkyy usein pienissä yksityiskohdissa: Showroom Finlandin esineet tuovat ripauksen skandinaavista eleganssia kodin sisutukseen. Kauniit, sileät puupinnat Petri Vainion ja Tapio Anttilan vadeissa houkuttelevat koskettamaan. Jouko Kärkkäisen PLY-elementin läpikuultava kauneus syntyy ohuenohuesta puuviilusta. Showroom Finlandin tuotteet ovat saaneet myös useita palkintoja: Vainion Tuisku- ja Anttilan Tuohi-vadit palkittiin heti ensiesittelyidensä jälkeen arvostetulla Design Plus-palkinnolla.


logo

Upea Steltonin valikoima saatavana Mastermarkista. Sisusta toimistosi, päivitä kahvihuoneesi tai anna lahjaksi! Steltonin upeissa tuotteissa yhdistyy funktionaalisuus, helppokäyttöisyys ja pelkistetty muotokieli. Steltonin monipuolinen ja innovatiivinen tuotevalikoima on palkittu useilla suunnittelupalkinnoilla.


logo

VERSO DESIGN OY on erikoistunut persoonallisiin ja korkealuokkaisiin sisustustuotteisiin, kuten matot, seinäelementit, tyynyt, pöytäliinat ja -koristeet sekä pannunaluset. Materiaalina käytetään pääasiassa 100% villaa. Yritys on toiminut vuodesta 1997.


logo

Ivana Helsinki on muotibrändi, joka tuo kuoseissaan esille Skandinaavisia ja Slaavilaisia tunnelmia. Ivana Helsinki -merkin takana on taiteilija, elokuvantekijä Paola Suhonen. Ivana Helsingin kuosit koristavat vaatteiden lisäksi kodin tuotteita kuten keittiötekstiilejä, sammutuspeitteitä ja ensiapupakkauksia.


logo

Vuonna 1983 perustetun Vacuvinin ensimmäinen tuote oli Wine Saver –korkki, jonka tarkoitus oli säilyttää viini mahdollisimman hyvin avaamisen jälkeen. Nykyään keksintö on käytössä yli 30 miljoonassa taloudessa, 55 eri maassa. Sittemmin tuotteen ympärille on kehittynyt kokonainen tuoteperhe, joka on osoittanut ylivoimaisuutensa saaden yli 20 kansainvälistä palkintoa erilaisissa design- ja vientikilpailuissa. Tuotteiden valmistus ja kokoaminen tapahtuvat pääasiassa yrityksen kotipaikassa Hollannissa, noudattaen ISO-standardeja.


logo

Feelis Helsinki on suomalainen muotoiluyritys, jonka tuotteita ovat mm. hauskat Muumi-valaisimet.

Hurmaavat Moomin Lights -lamput ovat muotoilija Harri Koskisen konseptoima, Tove Janssonin 100-vuotisjuhlan kunniaksi suunniteltu designvalaisinsarja. Muotokieleltään leikkisät Muumi-valaisimet kaunistavat kotia ja toimistoa niin valaistuna kuin sellaisenaan.


logo

Käytännöllisyys, laatu ja avantgardistinen muotoilu ovat periaatteita, jotka Lékuélla ohjaavat tuotekehitystä. Jo yli 25 vuoden ajan yritys on onnistunut luomaan uudenlaisia ja nerokkaita tuotteita, jotka helpottavat työskentelyä keittiössä ja tuovat mielihyvää käyttäjälleen. Höyrykääre, decopen-koristelukynä ja monitoimikannet ovat esimerkkejä viime vuosien merkittävistä innovatiivisista keittiövälineistä.


logo

Ruotsalainen perheenäiti Carolina Sundberg keksi ratkaisun ongelmaan, jonka moni meistä tunnistaa: kuinka kuljettaa eväät, jos ruoka joutuu olemaan huoneen lämmössä vähänkin pitempään. Ja vaikka päivän aikana jääkaappimahdollisuus olisi tarjollakin, yhteiskäytössä olevassa jääkaapissa ei aina ole tilaa. Tähän ongelmaan vastauksena syntyi Frozzypack.


logo

Alessi on italialainen muotoiluyritys, joka on tunnettu laadukkaista kodintuotteistaan. 1921 perustettu yritys on alusta asti panostanut laatuun ja pyrkinyt Italian suurimmaksi muotoiluyritykseksi, jota se nykyään on. Alessin ajattomat klassikot sopivat kotiin, kuin kotiin.


logo

Swiss Diamond valmistaa erikoispinnoitteella varusteltuja paistoastioita. Patentoitu ja useita palkintoja voittanut paistoastioiden timanttipinnoite on syntynyt useiden vuosien tutkimustyön tuloksena Sierressä, Alppien sydämessä Sveitsissä.


logo

Villeroy & Bochin tarina alkaa Ranskasta vuonna 1748, missä François Boch perusti yrityksen kolmen poikansa kanssa. Nykyisin yritys toimii Saksassa. Villeroy & Boch valmistaa huippulaadukkaita keittiö- ja sisustustuotteita, pääasiassa posliinia ja lasia.


logo

Loison on herkullisten italiailaisten Panettone-kakkujen valmistaja. Kakkujen salaisuus piilee taikinajuuressa, joka pitää kakun tuoreena todella pitkään. Aromikas italialainen Panettone-kakku on kahvipöydän kruunu.


logo

Xo on Mastermarkin brändi, jonka valikoimiin kuuluu tyylikkäitä, laadukkaita ja ajattomia liikelahjoja. Tuotteet sopivat annettavaksi milloin vain - kiitoksena hyvästä yhteistyöstä, erityisestä työsuorituksesta tai vaikka merkkipäivän johdosta.


logo

Moleskine on italialainen luxus-muistikirjojen ja -paperituotteiden valmistaja. 1997 perustetun Moleskinen tarina ulottuu 1800-luvun loppupuolelle, jolloin samankaltaisia muistikirjoja valmistettiin pienessä ranskalaisessa kirjansitomossa. Nyt jokainen voi kirjoittaa ja piirtää Moleskine-muistikirjaan, kuten jo aikaisemmin tekivät mm. Vincent Van Gogh, Pablo Picasso ja Ernest Hemingway.


logo

Victorinox on sveitsiläinen yritys, jonka tunnetuin tuote on Sveitsin armeijan linkkuveitsi. Victorinox on maailman suurin taskuveitsien ja taskutyökalujen valmistaja. Victorinoxin keittiöveitset valmistetaan ensiluokkaisesta ruostumattomasta Dauphinox-teräksestä, jonka laatu kontrolloidaan huolellisesti tehtaan laboratoriossa. Veitsiteräksen jatkuvan kehitystyön, viimeisimmän tekniikan ja ankaran laadunvalvonnan ansiosta Victorinox on ammattilaisen ykkösvalinta Suomessa ja yli sadassa muussa maassa.


logo

Fisherin kynät on suunniteltu toimimaan kaikkein vaikeimmissa olosuhteissa – avaruudessa. Avaruuskynä kehitettiin alun perin NASA:lle. Paul C. Fisher kehitti avaruuskynän 1960-luvun puolivälissä ja AG7 -kynää käytettiin Apollo 11 -lennolla. Kyniä käytetään edelleen avaruuslennoilla niiden pettämättömien ominasuuksiensa vuoksi.


logo

Palomar on vuonna 2001 perustettu suunnittelutoimisto. Palomarin suunnittelemat ja tuottamat tuotteet ovat radikaalin innovatiivisia versioita tavallisista arkipäiväisitä tuotteista. Tunnetuimpia tuotteita ovat mm. Lucetta-polkupyöränvalot ja Nello-pyöränsoittokello.


logo

Maailman parhaat suklaat tulevat Belgiasta. Belgialainen Vandenbulcke on taidokkaan suklaanvalmistuksen huippunimi, joka tunnetaan maailmalla vastustamattomista konvehdeistaan. 1900-luvun puolivälissä perustetun perheyrityksen suklaissa yhdistyvät hienostuneet perinteiset maut ja raikas muotoilu. Vandenbulcke valmistaa konvehtinsa ensiluokkaisista raaka-aineista, ja kiinnittää erityistä huomiota viimeistelyyn ja kauniisiin kääreisiin. Laatu ja ainutlaatuinen maku houkuttelevat suklaanystäviä ympäri maailman valikoimaan yhä uudelleen kahvinsa seuraksi Vandenbulcken konvehdin. Tai kaksi.


logo

Leveästi hymyilevä MopToppers -kynä kirjoittaa napakasti ja piristää työpöytää. Kynähahmon mikrokuituhiuksilla voit puhdistaa nopeasti esimerkiksi puhelimen tai tabletin näytön. Kynän kärjessä on näppärä kosketusnäyttöpää.

ABS-muovista valmistetun rungon väri toistuu hahmon hiuksissa ja solmiossa. Kynässä 1,0 mm kärki ja sinistä saksalaista laatumustetta, jolla kirjoitat jopa 1 200 metriä tekstiä.


logo

1950-luvulla Hollannissa syntyneet raikkaat Mentos-makeiset tunnetaan ympäri maailman. Mentos-makeiset viestivät luotettavuutta ja laatua. Mentos on herkullinen vaihtoehto niin messujen ja kampanjoiden jakotuotteeksi kuin palaverien virkistäväksi taukopalaksi.


logo

Pikkuraikastajat Tic Tacit syntyivät Italiassa vuonna 1969. Valmistaja Ferrero esitteli pastillit aluksi tuotenimellä Refreshing Mints. Jo seuraavana vuonna nimi vaihdettiin Tic Taciksi mukailemaan ääntä, joka syntyi avattaessa ja suljettaessa pastillirasiaa. Tarttuva nimi lienee vaikuttanut pikkuruisten minttumakeisten suursuosioon.


logo

Maitosuklaakuorutteen alla paahdettua maapähkinää ja nougat’ta, Snickers esiteltiin maailmalle vuonna 1930. Alkuperäistä Snickersiä myytiin Britteinsaarilla aikaisemmin nimellä Marathon. Nimi vaihdettiin Snickersiin vuonna 1990 Mars-yrityksen perustajan Frank Marsin lempihevosen mukaan.


logo

Mars on yhdysvaltalainen, kansainvälisesti toimiva yritys. Kuuluisimpia yrityksen tuotteita ovat Mars-suklaapatukat. Yrityksen omistaa kokonaan Marsin perhe, ja yritys onkin yksi yhdysvaltain suurimmista yksityisessä omistuksessa olevista yrityksistä.


logo

Milkan keksi Sveitsiläinen Philippe Suchard Itävallassa vuonna 1901. Herkullinen alppimaitosuklaa on makea vaihtoehto niin messujen ja kampanjoiden jakotuotteeksi kuin palaverikahvin seuraksi.


logo

Turvaa koko perheelle. Roiskeen- ja iskunkestävä BiiSafe Buddy on näppärä turvalaite, joka kannattaa hankkia kaikille älypuhelinta kantaville perheenjäsenille. Painamalla Buddya lapsi voi jakaa sijaintinsa vanhemmilleen. Tuplapainallus jakaa sijainnin, pitkä painallus lähettää hälytysviestin. Viestin saatuaan perheenjäsenet voivat tarkistaa sovelluksen kartalta, mistä viesti on tullut.


logo

Yhdistettynä tyylikkyys ja helppokäyttöisyys. Säilytä korttejasi fiksusti ja tyylikkäästi, ja käytä niitä helposti! Tärkeimmät korttisi ovat nopeasti saatavilla kevyesti sormella työntämällä – lompakkoa avaamatta. Ainutlaatuisen käytännöllinen, eleettömän elegantti lompakko sopii niin miehelle kuin naiselle. Huolitellun tyylin viimeinen silaus sopii täydellisesti nopeatempoiseen ja edustavaan bisneselämäntyyliin.


logo

Alpen Optics on yhdysvaltalainen optiikkamerkki, joka perustettiin vuonna 1997 tarjoamaan parasta mahdollista vastinetta rahalle kiikareissa, kaukoputkissa ja kiikaritähtäimissä. Mallisto alkaa edullisista peruskiikarista ja siihen sisältyy myös huippuluokan optiikalla varustettuja malleja, joiden laatu on täysin kilpailukykyinen Euroopan tunnetuimpien merkkien kanssa. Alpen Optics on saanut enemmän arvostettuja Outdoor Life-lehden suosituspalkintoja kuin mikään muu optiikkamerkki koskaan!


logo

Bergner-keittiövälineissä on erinomainen hinta-laatusuhde. Valikoimasta löydät perusvälineistön lisäksi myös aivan uusia ja ennennäkemättömiä trendikkäitä versioita perinteisistäkin työkaluista.


logo

Chef’s Choice on amerikkalainen teroituslaitteisiin erikoistunut valmistaja. Chef's Choice teroittimet valmistetaan Californiassa ja niissä käytetään vain timanttilaikkoja. Chef’s Choice-teroittimilla teroitus, hionta ja viimeistely tapahtuu kaksi- tai kolmivaiheisesti. Ensin veitsi teroitetaan karkeasti ja viimeistellään sitten hienompaa hiomakiveä käyttäen.


logo

Cosy & Trendy on leppoisaa kotoilua kauniiden esineiden parissa. Kausittain uudistuvasta mallistosta löytyy tuotteita niin kattaukseen, ruoanlaittoon kuin sisustukseenkin.


logo

Kiinalaista keittiötä pidetään yleisesti yhtenä maailman terveellisimmistä. Korkeassa lämpötilassa ja pienellä öljymäärällä kypsytetyt kasvikset säilyttävät vitamiininsa ja mineraalinsa, koska korkea lämpö sulkee kasvien solukon ja terveelliset ravintoaineet jäävät kasvien sisään.

Ken Hom on kiinalaisen ruoanlaiton taitaja, joka on julkaissut jo 12 kirjaa ja viisi tv-sarjaa, ja hänet on nähty myös Suomen televisiossa.


logo

Original S.W.A.T. on yksi maailman arvostetuimmista viranomaisjalkineiden valmistajista. Original S.W.A.T. valmistaa niin urbaaneissa olosuhteissa kuin maastossakin toimivia jalkineita kovaan käyttöön. Valmistajan jalkineita leimaa keveys ja notkeus - nilkalle on tukea mutta käyttötarkoituksen mukaisesti jalkineet ovat myös mukavan taipuisia. Original S.W.A.T. -jalkineissa yhdistyvät nahan ja tekstiilimateriaalien parhaat puolet hengittävyydessä, käyttömukavuudessa ja kestävyydessä.

”Taktisella suorituskyvyllä on väliä.” Otamme mielellämme haasteen vastaan ja vertaamme kenkiämme rinta-rinnan minkä tahansa muun merkin kanssa ja näytämme sinulle, että me olemme johtajia suorituskyvyssä, kestävyydessä ja laadussa.


logo

Packit on kaikkea muuta kuin tavallinen kylmälaukku. Sen kaikki seinät sisältävät hyytävän tehokasta kylmägeeliä, minkä ansiosta Packit pitää kylmälaukun sisällön viileänä huomattavasti pitempään kuin paraskaan tavanomainen ratkaisu.

Käyttö on todella yksinkertaista: Packit taitellaan kasaan, suljetaan tarranauhalla ja säilytetään pakastimessa. Kylmälaukun kaikki seinät toimivat kylmäelementteinä eikä tarvetta erilliselle kylmäkallelle ole. Pakkaaminen on todella helppoa ja ylivoimaisen tehokasta jäähdytystä riittää koko päiväksi!


logo

Point-Virgule bambutuotteet ovat ekologisia, sillä ne valmistetaan täysin luontaisista ja nopeasti uusiutuvista materiaaleista. Bambu kasvaa erittäin nopeasti ja käyttää kasvamiseen vähemmän vettä kuin mikään muu puu. Kun aikuisen bambun kaataa, kestää parhaimmillaan alle vuoden ja sen tilalla on jo uusi aikuinen kasvi. Bambu on erittäin tiiviskuituinen ja kestävä materiaali, ja sillä on myös luontaisesti antibakteerisia ominaisuuksia.

Bambutuotteiden lisäksi valikoimasta löytyy myös muita tuotteita keittiöön ja terassille.


logo

Principles in Action -tuotesarja on suunniteltu Punaisen Ristin tukijoille ympäri maailmaa. Tuotteiden visuaalisen ilmeen perustana ovat Punaisen Ristin seitsemän periaatetta kymmenillä maailman eri kielillä. Sanoista tekoihin - toimimalla vaikutat!


logo

Uuden suomalaisen Priot-tuotemerkin nimi juontaa juurensa edesmenneeseen siamilaiskissaan nimeltä Prio. Kissalla oli omat kujeensa ja oma tiensä Kannuksessa, Eskolan kylässä.

Siellä aloitti toimintansa myös Priotec Oy, yritys jonka nimeen kissa hyppäsi. Tänä päivänä Priot-tuotteet valmistetaan Priotec Oy:n tiloissa Kokkolassa ja niille on myönnetty avainlipputunnus. Toimivuus, yksinkertaisuus ja muotoilu ovat Priot-käyttöesineiden tunnusmerkit.


logo

Espanjalainen Pulltex S.L. perustettiin vuonna 1985. Pulltexin tunnetuimman tuotteen, Pulltap's-korkkiruuvin, kehittäjä Ramón Brucart, tuli yhtiön palvelukseen 1994.

Muutamassa vuodessa kansainvälisesti patentoitu Pulltap's kohosi yhdeksi maailman tunnetuimmista korkkiruuveista. Korkean laatunsa vuoksi se on erityisesti ravintola-alan ammattilaisten suosiossa.


logo

Renberg-keittiövälineistä löydät rutkasti vastinetta rahalle. Renberg-tuotteet ovat ns. ”perustuotteita”, joita tehtaalla on mahdollisuus valmistaa todella suuria määriä – siksi hinnatkin painuvat alas. Ota siis hyöty irti ja osta perusvälineistö järkihintaan!


logo

Vuonna 1789 perustettu ranskalainen perheyhtiö, Revol, yhdistää ainutlaatuisella tavalla korkealaatuisen fine dining –posliinin ja siihen liittyvät perinteet nykyaikaiseen designiin. Nuorekkaat - jopa leikkisät - tuotteet palkitsevat käyttäjänsä, sillä tinkimätön laatu ja viimeistely helpottavat niin tuotteiden käyttöä kuin puhdistustakin.


logo

Sisteman tarina alkoi yli 30 vuotta sitten yhden miehen unelmasta uusseelantilaisessa autotallissa. Autotalli on sittemmin vaihtunut huipputeknologiaa hyödyntävään moderniin tuotantolaitokseen, ja Sistema on tuotekehityksensä ansiosta kasvanut kansainvälisesti menestyneeksi vientiyritykseksi. Sistema-tuotteet valmistetaan edelleen Uudessa Seelannissa ja ne ovat mukana miljoonien ihmisten arjessa ympäri maailmaa.


logo

Vulkanus-veitsenteroittimet hiovat hyvin tylsäksikin kuluneet veitset uuteen terään ja viimeistelevät veitsen huipputeräväksi. Helppokäyttöinen Vulkanus pitää teroituskulman aina oikeana ja teroittaa myös aaltoteräiset veitset.


logo

Xglow on tanskalainen valaisinmerkki, joka tarjoaa uniikkeja ja korkealaatuisia valaisimia. Kaikissa valaisimissa käytetään uusinta Creen LED-teknologiaa. Tuotekehitys tapahtuu Kööpenhaminassa. Xglow tarjoaa huipputekniikkaa järkevään hintaan ominaisuuksilla, joita ei muualta löydy.

Xglow on patentoinut useita eri tekniikoita. Esimerkiksi valokeilan säädön ja linssitekniikan, joiden avulla voidaan valmistaa vesitiivis valaisin valokeilan säädöllä eli focuksella.


logo

Zak!Designs on trendikkäitten melamiinisten ja muovisten kattaus- ja keittiötuotteiden edelläkävijä brändi. Sen tuotteille on tunnusomaista värikkyys ja innovatiivinen muotoilu - kirkkaat ja energiset astiat inspiroivat ja ilahduttavat niin arjessa kuin juhlassa.

Melamiinista, SAN-muovista ja polypropyleenista valmistetut konepestävät tuotteet ovat helppokäyttöisiä ja soveltuvat jokapäiväiseen käyttöön niin sisälle kuin ulos. ZakDesignin laadukkaat tuotteet ovat läpäisseet EU:n muoville ja melamiinille asettamat vaatimuksenmukaisuustestit ja ovat 100 % elintarviketurvallisia.