logo

Yhdistettynä tyylikkyys ja helppokäyttöisyys. Säilytä korttejasi fiksusti ja tyylikkäästi, ja käytä niitä helposti! Tärkeimmät korttisi ovat nopeasti saatavilla kevyesti sormella työntämällä – lompakkoa avaamatta. Ainutlaatuisen käytännöllinen, eleettömän elegantti lompakko sopii niin miehelle kuin naiselle. Huolitellun tyylin viimeinen silaus sopii täydellisesti nopeatempoiseen ja edustavaan bisneselämäntyyliin.

Selaa tuotteita tästä

logo

Muurlan tuotteissa yhdistyy suomalainen puhdaslinjainen muotoilu, laadukkaat materiaalit ja käytettävyys. Suunnitteluprosessin lähtökohtana toimivat jokapäiväisen käytön vaatimukset. Materiaalivalinnoista kuten suomalaisesta puusta, laadukkaasta lasista ja kestävästä emalista syntyy ajattomia sekä katseen kestäviä tuotteita jokaiseen kotiin ja sisustukseen.

Selaa tuotteita tästä

logo

Victorinox on sveitsiläinen yritys, jonka tunnetuin tuote on Sveitsin armeijan linkkuveitsi. Victorinox on maailman suurin taskuveitsien ja taskutyökalujen valmistaja. Victorinoxin keittiöveitset valmistetaan ensiluokkaisesta ruostumattomasta Dauphinox-teräksestä, jonka laatu kontrolloidaan huolellisesti tehtaan laboratoriossa. Veitsiteräksen jatkuvan kehitystyön, viimeisimmän tekniikan ja ankaran laadunvalvonnan ansiosta Victorinox on ammattilaisen ykkösvalinta Suomessa ja yli sadassa muussa maassa.

Selaa tuotteita tästä


logo
Elvang Denmark on tanskalainen yritys, joka erikoistuu ainutlaatuisiin, alpakan villasta valmistettuihin tekstiileihin. Elvangin tarina alkoi reppureissauksen kautta: Tina ja Lasse Elvang tutustuivat sattuman kautta matkallaan alpakkavillan erikoislaatuisiin ominaisuuksiin. Vuonna 2003, he ensimmäisinä Skandinaviassa esittelivät markkinoille alpakkavillaiset huovat.

Selaa tuotteita tästä

logo
Tapio on suomalainen tuotemerkki, joka saa inspiraationsa luonnosta ja kulttuuriperinnöstämme. Tapio tulkitsee perintöämme uusilla tavoilla tuoden sen osaksi modernin ihmisen arkea. Tapion tarina alkoi vuonna 2017 Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi järjestetystä muotoilukilpailusta, johon Suomessa vaikuttavat muotoilijat toimittivat yli 100 kilpailutyötä. Tapion tavoitteena on nostaa esille uusia muotoilijakykyjä ja tehdä tunnetuksi uutta muotoiluosaamista. Tapio-tuotteissa korostuu suomalaisuutta huokuva muotoilu.

Selaa tuotteita tästä

logo

Hukka Design valmistaa ja myy vuolukivituotteita hyvinvointiin, saunomiseen, ruuanlaittoon ja lahjoiksi. Kaikki Hukka Designin tuotteet on valmistettu Pohjois-Karjalasta louhitusta yli 2,8 miljardin vuoden ikäisestä vuolukivestä. Tehtaamme sijaitsee Tuupovaarassa, Pohjois-Karjalassa. Yrityksellämme on takanaan yli 30-vuotinen taival ja olemme kasvaneet alamme johtavaksi valmistajaksi. Meidät tunnetaan kekseliäistä ja laadukkaista tuotteista sekä luotettavuudesta.

Selaa tuotteita tästä


logo

Myssyfarmi on maatilalähtöinen design-yritys. Kaikki Myssyt neulotaan käsin Pöytyällä paikallisten Myssymummojen puikoissa. Uniikki villalanka on peräisin paikallisilta luonnonmukaisilta suomenlampailta. Villa myös värjätään käsin luonnonvärejä käyttäen. Myssy on muuten aivan eri asia kuin pipo, sillä päähine hengittää, hylkii likaa ja kosteutta, ja saa käyttäjänsä hehkumaan. Eikä tukkakaan latistu.

”It’s not cool, it’s warm.”

Selaa tuotteita tästä

logo

Taiga-suklaissa yhdistyvät laadukas suklaa sekä pakastekuivatut marjat, sirkat, poronliha ja kalat. Kyllä, luit oikein: Viimeisin makuyhdistelmä, suklaa ja kalat, on voittanut palkinoja Singaporessa ja Hong Kongissa. Perinteisempinä makuyhdistelminä toimivat tumman ja valkosuklaan maut yhdistettyinä suomalaisiin vitamiinipommeihin. Luksuksena Taiga-suklaistakin löytyy myös vaaleanpunainen, suomalaisilla vadelmilla höystetty ruby-suklaa.

Selaa tuotteita tästä

Makeaa mainontaa

Mastermarkin monipuolinen karkkivalikoima antaa sinulle monia mahdollisuuksia toteuttaa yrityksesi mainontaa ja markkinointia. Makeinen on mainos, jota asiakkaasi pyytää vielä lisää. Yksilöllinen, yrityksesi ilmeen mukainen makeispakkaus jää mieleen! Valikoimassamme on monia tunnettuja merkkejä - Muista myös vegaaniset nallekarkit!

logo

Selaa tuotteita tästä


logo

Iittalan upeat designtuotteet ovat saatavana lahjaksi myös Mastermarkista. Iittalan tuotteet ovat erottuvia, yhdisteltäviä ja monikäyttöisiä. Esimerkiksi Alvar Aallon suunnittelemat Aalto-vaasit tai Heikki Orvolan suunnittelemat Kivi-tuikut ovat monipuolisia käyttöesineitä ja samalla kaunis osa kodin sisustusta.

Selaa tuotteita tästä

logo

Eva Solo on perustettu yli 100 vuotta sitten Tanskassa. Nykyään heidän tuotteitaan myydään maailman laajuisesti. Eva Solon tunnistettava muotoilu heijastaa muutoksia, joita kotitalouksien modernisoitumisessa on tapahtunut. Eva Solon lähtökohtana on ollut luoda laadukkaita käyttötuotteita skandinaavisiin koteihin. Historiaansa kunnioittaen, heidät tunnetaan tänäkin päivänä toimivista ja laadukkaista tuotteistaan.

Selaa tuotteita tästä

logo
Huomio on Mastermarkin oma turvallisuutta ja näkyvyyttä edistävä tuotemerkki. Tuotteista löydät jokapäiväiseen käyttöön sopivat heijastavat tuotteet, kuten heijastavan repun, heijastavan ostoskassin, heijastavat hanskat, heijastimet ja valot. Aloitetaan yhdessä heijastava vallankumous, ja luodaan näkyvyyttä ja turvaa liikenteeseen, lenkkipoluille ja koulutielle Huomio-tuotteiden avulla.

Selaa tuotteita tästä


logo
Nordic Honeylla uskotaan, että yksityiskohdat ratkaisevat. Heidän tuotteillaan on käsin kaiverretut puiset kannet ja laadukkaat, lasiset purkit. Nordic Honey toimii yhteistyössä pienten mehiläistarhojen kanssa, jotta se pystyy tarjoamaan laadukasta ja luomusertifioitua hunajaa. Tämä tarkoittaa sitä, että tarhoista on vähintään kolmen kilometrin matka valtateille, tehtaille tai kemiallisesti lannoitetuille pelloille. Hunaja on aina 100% luomua.

Selaa tuotteita tästä

logo

Thermoksen alussa, vuonna 1904, sen perustajat toivat eristävän teknologian kotitalousmarkkinoille pullon muodossa. Näin syntyi ensimmäinen Thermos® -tuote. Termospullosta tuli nopeasti perustarvike seikkailijoille, eränkävijöille ja tavallisille tallaajille. Thermoksen tuotteet soveltuvat elämäntapaasi varmasti, niissä yhdistyvät kaksiseinäinen, ruostumattomasta teräksestä valmistettu, eristävä tyhjiörakenne ja innovatiiviset korkkiratkaisut. Thermos™ tyhjiöteknologia pitää kuumat kuumana ja kylmät kylmänä useita tunteja.

Selaa tuotteita tästä

logo
Ecofurn on pohjoismaalainen design-huonekalujen valmistaja, joka tunnetaan skandinaavisesta muotoilustaan ja puun taidokkaasta käsittelystä. Heidän Ekotuolinsa on pohjolan luonnossa kasvanut tyylikäs ja ainutlaatuisen mukava lepotuoli. Ekotuolissa ympäristö on etusijalla. Se on valmistettu puusta ja juutti- tai hamppunarusta.

Selaa tuotteita tästä


logo
Entiksen pioneerityö suomalaisella hyönteisalalla tuotti tulosta syyskuussa 2017, kun hyönteiset hyväksyttiin Suomessa elintarvikkeiksi. Tuoteperheen ensimmäinen tuote - Entis Sirkkasuklaa tuli markkinoille joulukuussa 2017 ja oli täten ensimmäinen suomalaisista kotisirkoista valmistettu kaupallinen hyönteiselintarvike.

Kuivatut kotisirkat sisältävät korkeimmillaan jopa 70% proteiinia, minkä lisäksi niissä on runsaasti kalsiumia, rautaa sekä B12-vitamiinia.

Selaa tuotteita tästä

logo
Lakrids By Bülow:n tarina alkaa maailman pienimmästä lakritsitehtaasta Tanskassa ja Johan Bülow:n unelmasta saada koko maailma rakastamaan lakritsia. Johan uhrasi paljon aikaa oppiakseen lakritsin valmistamisen salat. Vuonna 2008 hän perusti ensimmäisen tehtaansa Taastrupin kylään, jossa lakritsia pystyttiin valmistamaan suuremmissa määrissä. Yhdessä tuotantopäällikkö Tagen kanssa Johan kehitti suklaakuorrutetun lakritsin konseptin.

Selaa tuotteita tästä

logo

Hommanäs Gård on perheyritys ja sukutila, jolla on pitkä historia. Vuonna 1987 Brita Andersson alkoi tekemään hyytelöä, ryhtyi keksimään herkullisia lahjaideoita ja valmistamaan entisajan kunnollisia kotisäilykkeitä. Alussa kaikki herkut tehtiin käsityönä, perinteisillä resepteillä, ilman lisä-, säilöntä- ja väriaineita, tavoitteena aito ja mahdollisimman luonnonmukainen maku. Samalla periaatteella valmistuvat Hommanäsin herkut vielä tänäkin päivänä.

Selaa tuotteita tästä


logo
Xo on Mastermarkin brändi, jonka valikoimiin kuuluu tyylikkäitä, laadukkaita ja ajattomia liikelahjoja. Tuotteet sopivat annettavaksi milloin vain - kiitoksena hyvästä yhteistyöstä, erityisestä työsuorituksesta tai vaikka merkkipäivän johdosta.

Selaa tuotteita tästä

logo
Arzie on Mastermarkin oma tuoteperhe. Arzie tuotteet tuovat arkeen ja juhlaan käytännöllisiä ratkaisuja ja uusia innovaatioita. Perheen tuotteet ovat loistavia liikelahjoja, sillä ne sopivat jokapäiväiseen käyttöön. Tuotteet ovat laadukkaita ja muotoilultaan hillityn moderneja. Kaikkiin tuotteisiin saa merkkauksen yrityksesi logolla.

Selaa tuotteita tästä

logo
MMCollection tuotteet ovat testattuja laadukkaita uutuuksia jotka välittävät positiivisen viestin lahjan saajalle. Tuotevalinnassa on kiinnitetty erityistä huomiota uutuusarvon lisäksi tuotteiden käyttöarvoon, turvallisuuteen, ympäristön suojeluun ja merkattavuuteen. Tuoteperhe on Mastermarkin oman tuotekehityksen tulosta. Mastermarkin oma tuotekehitys vastaa tuotesarjan kehittämisestä. MMCollection on Mastermarkin oma tuotemerkki.

Selaa tuotteita tästä


logo
Design House Stockholm on Skandinavian johtava nykyaikaisen desingin tuottaja. Heidän tavoitteenaan on parantaa arkea tarkasti suunnitelluin yksityiskohdin. Taiteilijajoukkoon kuuluu laaja määrä pääosin skandinavialaisia suunnittelijoita. Block-valaisin on yksi heidän kuuluisimpia tuotteita. Valaisimen on suunnitellut suomalainen designeri Harri Koskinen.

Selaa tuotteita tästä

logo

Alessi on italialainen muotoiluyritys, joka on tunnettu laadukkaista kodintuotteistaan. 1921 perustettu yritys on alusta asti panostanut laatuun ja pyrkinyt Italian suurimmaksi muotoiluyritykseksi, jota se nykyään on. Alessin ajattomat klassikot sopivat kotiin, kuin kotiin.

Selaa tuotteita tästä

logo
Cole & Masonin tinkimättömällä ammattitaidolla valmistetut pippuri- ja suolamyllyt hakevat vertaistaan. Valikoimasta löydät mallit, jotka miellyttävät niin käyttäjää kuin katsojaakin. Maailmanlaajuisesti tunnettu Cole & Mason on tuotemerkkinä laadun tae ja monen kuluttajan luonnollinen valinta..

Selaa tuotteita tästä


logo
Suomessa valmistettuun säänkestävään Modestone-vihkoon voi tarvittaessa kirjoittaa vaikka veden alla. Vihkojen materiaalina on kalkkikaivoksen sivutuotteista valmistettu kivipaperi. Modestone-vihko kestää veden ja rasvan, se ei repeä, tuholaiset eivät syö sitä, sitä on mukava käyttää, ja paperihaavoistakaan ei tarvitse kantaa huolta. Jos kynää ei ole saatavilla, vihkoon voi kirjoittaa vaikka avaimella. Vihko on erinomainen vaativien olosuhteiden apuväline esimerkiksi eräretkelle tai veneeseen.

Selaa tuotteita tästä

logo

Swiss Diamond valmistaa erikoispinnoitteella varusteltuja paistoastioita. Patentoitu ja useita palkintoja voittanut paistoastioiden timanttipinnoite on syntynyt useiden vuosien tutkimustyön tuloksena Sierressä, Alppien sydämessä Sveitsissä.

Selaa tuotteita tästä

logo
Magisso on kotimainen designyhtiö, joka kehittää uusia, päivittäistä elämää helpottavia innovaatioita sekä uniikkeja designtuotteita. Magisson tuotteita ovat Red Dot -palkitut Magisso-teekupit ja kakkulapiot sekä magneettikiinnitteinen Magisso-keittiöliinateline ja uudenlainen Magisso-leikkuulauta. Tilaa upeat Magisso-tuotteet Mastermarkista!

Selaa tuotteita tästä


logo

Leveästi hymyilevä MopToppers -kynä kirjoittaa napakasti ja piristää työpöytää. Kynähahmon mikrokuituhiuksilla voit puhdistaa nopeasti esimerkiksi puhelimen tai tabletin näytön. Kynän kärjessä on näppärä kosketusnäyttöpää.

ABS-muovista valmistetun rungon väri toistuu hahmon hiuksissa ja solmiossa. Kynässä 1,0 mm kärki ja sinistä saksalaista laatumustetta, jolla kirjoitat jopa 1 200 metriä tekstiä.

Selaa tuotteita tästä

logo

Vuodesta 1979 Maxema on valmistanut ja kehittänyt ensiluokkaisia kyniä Italiassa. Runsaat värivalikoimat, kekseliäät tuotteet ja korkea laatu ovat heidän tunnusarvoja. Halu tehdä yksilöllisiä promootiokyniä yritysten saataville on ajanut Maxeman ja Mastermarkin yhteistyöhön. Pyydä meiltä tarjous yksilöllisestä toteutuksesta sinun yritykselle.

Selaa tuotteita tästä

logo

Fisherin kynät on suunniteltu toimimaan kaikkein vaikeimmissa olosuhteissa – avaruudessa. Avaruuskynä kehitettiin alun perin NASA:lle. Paul C. Fisher kehitti avaruuskynän 1960-luvun puolivälissä ja AG7 -kynää käytettiin Apollo 11 -lennolla. Kyniä käytetään edelleen avaruuslennoilla niiden pettämättömien ominasuuksiensa vuoksi.

Selaa tuotteita tästä