PAISTINPANNU PREMIUM STEEL 28 CM SWISS DIAMOND

Pinnoittamattomat Premium Steel paistinpannut ovat ihanteellisia keitto- ja paistoastioita monenlaiseen ruoanlaittoon. Ne ovat erittäin kestäviä, tasaisesti lämpeneviä ja tukevia, ja ne soveltuvat kaikille lämmönlähteille. Halkaisija 28 cm.Suosittelemme myös

MAUSTEMYLLY ELEKTRONINEN MM COLLECTION

MAUSTEMYLLY ELEKTRONINEN MM COLLECTION

Elektroninen maustemylly jauhaa lempimausteesi tasaiseksi hurauksessa ja vapauttaa mausteiden herkullisia aromeja. Voit säätää helposti mausteen tai mausteseoksen karkeutta. Keraamisessa ja elektronisessa jauhinmekanismissa on LED-valo, jonka ansiosta näet tarkasti, paljonko olet maustanut. Tyylikäs harjattu ruostumaton teräs istuu upeasti kaikentyylisiin keittiöihin. Maustemylly toimitetaan lahjapakkauksessa. Mitat 18,5 x 5 cm.

á 17,95 €

ESILIINA MUSTA MM COLLECTION

ESILIINA MUSTA MM COLLECTION

Esiliina rentoon kokkaukseen, tuloksena puhtaasti hyvää ruokaa. Materiaali on helppohoitoista puuvillaa, ja säädettävä reilunkokoinen esiliina mukautuu joka kokin kaulaan. Isoon taskuun sopivat mausteet tai ottimet. Pituus 83 cm, leveys 64 cm. Nauhan pituus 310 cm.

á 9,95 €

LEIKKUULAUTA ALLROUNDER S JA TOMAATTIVEITSI SETTI

LEIKKUULAUTA ALLROUNDER S JA TOMAATTIVEITSI SETTI

Monikäyttöinen leikkuulauta ja vihannesveitsi, jolla ne herkemmätkin vihannekset, kuten tomaatit, leikkaantuvat helposti. Epicurean-puumateriaalista valmistettu leikkuulauta on sekä erittäin hellä veitsen terälle että konepesun kestävä! Klassinen vihannesveitsi on sahalaitansa vuoksi erittäin kätevä pehmeäkuoristen vihannesten leikkaamisessa! Laudan koko 241 x 165 x 6 mm, tomaattiveitsen terän pituus 11 cm.

á 29,95 €

VEITSET PIHVIVEITSET JA LEIKKUULAUTA MM COLLECTION

VEITSET PIHVIVEITSET JA LEIKKUULAUTA MM COLLECTION

Hyvää pihvilihaa arvostavan ykköslahja! Reilut pihviveitset leikkaavat lihan halki, poikki ja pinoon. Puukahvoilla varustetuista veitsistä saat tukevan otteen, ja viipaloit lihan helposti sopiviksi suupaloiksi. Setissä on neljä sahalaitaista pihviveistä ja leikkuulauta. Veitsien 12,7 cm terä on ruostumatonta terästä, kahvat ja leikkuulauta akasiapuuta. Laudan mitat 38,5 x 17 x 1,2 cm. Pese lauta ja veitset käsin. Suosittelemme käsittelemään laudan silloin tällöin kasviöljyllä.

á 24,95 €

Parhaiten toimivat PNG-tiedostot, joiden tausta on läpinäkyvä.


yht.