KYNTTILÄ PURE & BRIGHT 7 X 15 CM HAVI'S

Luontoystävälliset Havi’s -kynttilät ovat ajattomia tunnelmanluojia. Skandinaavista tyyliä edustavat kauniit kynttilät sopivat hyvin sekä sisustukseen että kattaukseen. Koko 7 x 15 cm. Saatavissa värit punainen, harmaa ja valkoinen.Suosittelemme myös

HUOPA FLEECE TÄHTIKUVIOLLA 130 X 170 CM NAVY

HUOPA FLEECE TÄHTIKUVIOLLA 130 X 170 CM NAVY

Runsaan pehmeä huopa lämmittää talvisen ulkoilun jälkeen ja kiireettöminä vapaapäivinä. Valkoisin tähdin kuvioidun huovan päällipuoli on lämmintä coral fleece -mikrokuitua. Kääntöpuolella käpertyjää hellii suloisen pehmeä sherpa-fleece. Koko 130 x 170 cm.

á 35,00 € (ALV 0 %)

LYHTY HEHKU 14,5 X 13,5 X 28 CM TAPIO

LYHTY HEHKU 14,5 X 13,5 X 28 CM TAPIO

Kuparin värinen Hehku-lyhty valaisee pehmeästi pimenevässä illassa. Lyhdyssä toistuu Tapio-tuoteperheen inspiraation lähde: suomalainen luonto ja sen ikiaikaiset tarinat. Lyhty on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, ja kestää suomalaiset sääolosuhteet. Lyhdyssä on reilu kahva - siirtele helposti tai ripusta terassille. Sopii hyvin myös tuomaan kynttilän kajoa sisätiloihin. Pakkaus ei sisällä kynttilöitä. Koko 14,5 x 13,5 x 28 cm.

á 24,95 € (ALV 0 %)

SYTYTIN TOWER PLASMA ARZIE

SYTYTIN TOWER PLASMA ARZIE

Tunnelman sytyttäminen on nyt helppoa ja varmaa! Ekologinen ja turvallinen, USB-ladattava Tower -plasmasytytin on moderni vaihtoehto kaasusytyttimille. Sillä on helppo ulottua sytyttämään hankalampiinkin paikkoihin, jopa suoraan alaspäin, ja se syttyy varmasti myös erilaisissa sääolosuhteissa, kuten tuulessa ja sateessa. USB-kaapeli sisältyy.

á 17,95 € (ALV 0 %)

Parhaiten toimivat PNG-tiedostot, joiden tausta on läpinäkyvä.


yht.