E-Lahjakortti Xmas 29 +10 Eur Omalla Logolla

XMAS e-lahjakortti on sähköisesti lähetettävä lahjakortti, joka on helppo lähettää sähköpostilla henkilökunnalle sekä asiakkaille. Jokaiseen e-lahjakorttiin on mahdollista lisätä myös henkilökohtainen tervehdysviesti sekä yrityksen logo.

Lahjakortti tarjoaa ratkaisun, kun haluat muistaa asiakkaitasi tai henkilökuntaa, mutta et halua päättää lahjaa heidän puolestaan. Oli lahjan saaja sitten herkkujen, ulkoilun tai designin ystävä, monipuolinen ja laadukas valikoimamme takaa aina onnistuneen valinnan. Lahjakortissa olevalla korttinumerolla saaja voi lunastaa lahjansa helposti nettisivuiltamme. Lahjakorttisivuilta löytyy jokaiselle kortille oma lahjavalikko, mistä lahjakortin saajan on helppo valita haluamansa lahja.

Sähköisen lahjakortin lähetyspalvelumaksu 50 € / tilaus (alv 0%). Lähetämme e-lahjakortit puolestasi sähköpostitse vastaanottajille.

Lahjan toimitustapa on Matkahuollon Lähellä-paketti lähimpään toimipisteeseen. Toimitukset vain Suomeen.

XMAS-lahjakortin hinta on à 29 € + toimitusmaksu 10 € /lahja. Lahjakortin voimassaoloaika on 6 kk, mutta se voidaan määritellä myös tarpeidenne mukaan.yht.