Mastermark investoiUudet tilat käyttöön elokuussa 2019
Laajennamme varastotilaamme 600 neliöllä korkeaa varastotilaa nykyisen varaston yhteyteen. Laajennus lisää logistista tehokkuutta, ja tarjoaa toimivan ja turvallisen työympäristön työntekijöillemme, sekä luo entistä paremmat edellytykset asiakkaidemme palvelemiseen.

Uusi toiminnanohjausjärjestelmä käyttöön keväällä 2020
Otamme uuden toiminnanohjausjärjestelmän käyttöön vuoden 2020 keväällä. Merkittävä panostus uuteen, juuri meille räätälöityyn, järjestelmään tehostaa ja tukee palveluprosessiamme. Uuden toiminnanohjausjärjestelmän uskomme auttavan meitä nopeampaan ja laadukkaampaan palveluun.

Kehitämme palveluprosessiamme
Olemme sitoutuneet kehittämään palveluprosessiamme ja seuraamme aktiivisesti asiakkaidemme tyytyväisyyttä. Otimme käyttöön kansainväliset ISO 9001 laatu- ja johtamisstandardit vuonna 2016. Päivitämme jatkuvasti palvelutiimiemme palveluohjeita ja prosessikuvausta. Seuraava auditointi on syyskuussa 2019 ja sen suorittaa Kiwa Inspecta.

Palkkaamme lisää työntekijöitä
Olemme palkanneet vuonna 2019 lisää ihmisiä myyntiin, asiakaspalveluun ja markkinointiin. Uskomme, että kuhunkin tehtävään sopivilla henkilöillä ja hyvin johdetuilla tiimeillä pystymme luomaan positiivisen palvelukokemuksen asiakkaillemme.