TULE MYYMÄÄN SUOMEN KIINNOSTAVINTA LIIKELAHJAVALIKOIMAA


Liikelahja on väline asiakassuhteen hoitamiseen, myynnin edistämiseen, brändin rakentamiseen sekä tärkeiden sidosryhmien huomioimiseen ja palkitsemiseen.

Liikelahja onkin yksi tehokkaimmista markkinoinnin keinoista: jos asiakas käyttää saamaansa laadukasta lahjaa päivittäin, pysyy sen antaja varmasti aina asiakkaan mielessä!

Mastermark on alansa vahvin toimija. Teemme logopainettuja tuotteita yrityksille ja toimitamme asiakkaillemme räätälöityjä palveluratkaisuja. Palveluratkaisumme avulla asiakkaamme saavuttavat huomattavia etuja liikelahjahankinnoissaan.


Liity tiimiin!

Tule myymään Suomen kiinnostavinta liikelahjavalikoimaa menestyvään tiimiimme. Tehtävänäsi on palvella yritysasiakkaitamme heidän liikelahjahankinnoissaan. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen työn, hyvän koulutuksen ja kunnon korvauksen tehdystä työstä.

Tehtäviisi kuuluu yritysasiakkaiden kontaktointi, asiakastapaamiset, tuote- ja kampanjaideointi ja myynti. Pääset edustamaan laadukkaita huippubrändejä ja innovatiivisia tuotekonsepteja. Olemme yli kolmenkymmenen tuotemerkin maahantuoja ja moni tuote on saatavilla yksinoikeudella vain meiltä.

Palvelemme asiakkaitamme ympäri Suomen, joten tukikohtasi voi olla joku toimipisteistämme tai vaikka oma kotikonttorisi.

Katso video!


Odotamme sinulta:

  • tulosvastuullista ajattelutapaa
  • halua kehittyä työssäsi
  • aktiivista asennetta

Aikaisempaa kokemusta et tarvitse, sillä saat kattavan koulutuksen ja jatkuvan valmennuksen työhösi.

Tarjoamme sinulle:

  • tilaisuuden päästä edustamaan Suomen kiinnostavinta liikelahjavalikoimaa ja huippubrändejä
  • kattavan perehdytyksen tuotevalikoimaan ja toimintamalleihimme
  • kilpailukykyisen palkkauksen, joka muodostuu kiinteästä pohjapalkasta ja myynnin provisiosta

Lisätietoja myyntijohtaja Sami Saloselta: 040 588 7301. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä CV:si osoitteeseen sami.salonen@mastermark.fi.