Hanskat Heijastavat Wintersport Koko M Huomio

Wintersport-hanskat on valmistettu tukevasta materiaalista, jossa on kestävä ja luja tikkaus sekä leveä tarrakiinnitys. Toppahanskojen selkäpuoli on heijastavaa materiaalia, joka erottuu tehokkaasti hämärässä ja pimeällä. Reilu heijastinpinta näkyy pitkänkin matkan päähän. Tehokkaasti lämpöä eristävät hanskat ovat mukavat kovallakin kelillä.


Katso video heijastavista hanskoista Sara Siepin esittelemänä.

Tilaatko itsellesi vai lahjaksi? Tutustu tuotteeseen kuluttajakaupassa

Suosittelemme myös

Reppu Heijastava 15L Oranssi Huomio

CO₂ kompensoitu

Reppu Heijastava 15L Oranssi Huomio

Tämä reppu selässäsi näyt varmasti niin työmatkalla, koulutiellä kuin liikuntahallin parkki-paikalla. Huomio-repussa on heijastavaa kangasta edessä, takana ja sivuilla, joten se tekee käyttäjästään näkyvän joka suuntaan. Samaa heijastavaa materiaalia käytetään mm. turvaliiveissä (täyttää EU -standardin EN 471). Heijastimen käyttö unohtuu helposti, mutta heijastava reppu on mukana matkalla harrastukseen tai kouluun. Repun koko 15 litraa. Reppu istuu kokonsa ja ergonomisen muotoilunsa ansiosta niin koululaisen kuin aktiiviliikkujan selkään.

á 29,95 € (ALV 0 %)

Kassi Ostoskassi Reflex 34 X 42 X 14 Cm Huomio

CO₂ kompensoitu

Kassi Ostoskassi Reflex 34 X 42 X 14 Cm Huomio

Heijastavassa Reflex-ostoskassissa kannat fiksusti ruokaostokset tai tuliaiset. Tyhjänä kassi taittuu pieneen tilaan. Säästät ympäristöä muovikassitulvalta ja parannat samalla näkyvyyttäsi. Heijastavasta polyesteristä valmistettu kassi erottuu tehokkaasti hämärässä. Pohjan musta tukikangas pitää kassin ryhdikkäänä. Kassissa on tukevat kahvat, joten sitä on hyvä kantaa painavampienkin ostosten kanssa. Mitat 34 x 42 x 14 cm.

á 6,95 € (ALV 0 %)


yht.