Hanskat Heijastavat Wintersport Koko Xl Huomio

Wintersport-hanskat on valmistettu tukevasta materiaalista, jossa on kestävä ja luja tikkaus sekä leveä tarrakiinnitys. Toppahanskojen selkäpuoli on heijastavaa materiaalia, joka erottuu tehokkaasti hämärässä ja pimeällä. Reilu heijastinpinta näkyy pitkänkin matkan päähän. Tehokkaasti lämpöä eristävät hanskat ovat mukavat kovallakin kelillä.


Katso video heijastavista hanskoista Sara Siepin esittelemänä.

Tilaatko itsellesi vai lahjaksi? Tutustu tuotteeseen kuluttajakaupassa

Suosittelemme myös

Liivi Sport Heijastava Huomio

CO₂ kompensoitu

Liivi Sport Heijastava Huomio

Huomio-sporttiliivillä varmistat reilusti näkyvyytesi lenkillä tai pyöräillessä, kaikissa sääolosuhteissa. Mukavasti istuvan sporttiliivin hihnoissa on heijastavat nauhat, jotka loistavat hämärässä pitkälle. Yhden koon heijastinliivi sopii kaikille. Liivin olka- ja vyötäröhihnat ovat joustavat ja säädettävät, ja vyötäröllä on klipsikiinnitys. Liivin etupuolella on tasku, johon mahtuu avaimet ja kortit. Taskun koko 7 x 13,5 cm. Sporttiliivi on polyesteriä ja nailonia. Toimitetaan lahjapakkauksessa.

á 14,95 € (ALV 0 %)

Pipo Magic Musta Huomio

CO₂ kompensoitu

Pipo Magic Musta Huomio

Heijastava beanie, joka sopii hyvin ulkoiluun sekä urheiluun, olit sitten kaupungissa tai maalla. Nauti syys- ja talvipäivistä turvassa ja pää lämpimänä! Koko: leveys 25 cm, korkeus 22 cm. Materiaali: ulkopuoli 68 % akryyli, 32 % heijastava polyesterilanka. Vuori on 100 % polyesterifleeceä.

á 14,95 € (ALV 0 %)

Kauluri Magic musta Huomio

CO₂ kompensoitu

Kauluri Magic musta Huomio

Ulkoilijan unelma - käytännöllisyys sekä turvallisuus samassa.

á 17,95 € (ALV 0 %)


yht.