LAHJASETTI SISTEMA

Sistema Brilliance-sarjan eväsrasiat ovat kevyttä, lasinkirkasta ja hyvin kulutusta kestävää myrkytöntä TRITAN™ muovia. Eväät kulkevat mukana huoletta, koska 100% nestetiivis kansi ei vuoda. Rasia toimii myös mainiosti mikrossa - klipsit nostamalla kannen höyryaukot avautuvat ja kansi toimii roiskesuojana ruokaa lämmitettäessä. Rasia on pinottava, jolloin ne saa myös siististi jääkaappiin. Säilytysrasia kestää pakastuksen, lämmittämisen mikrossa sekä konepesun yläritilällä. Ei sisällä ftalaatteja tai BPA:ta. Nyt saat upean tuotesetin pakattuna monikäyttöiseen ja kestävää kehitystä tukevaan kestohedelmäpussiin. Siihen pakkaat kätevästi hedelmät ja vihannekset niin kaupasta kuin kotoakin, eikä kertakäyttömuovia synny!


Tilaatko itsellesi vai lahjaksi? Tutustu tuotteeseen kuluttajakaupassa

Suosittelemme myös

KESTOPUSSI HEDELMILLE JA VIHANNEKSILLE SAVING THE

KESTOPUSSI HEDELMILLE JA VIHANNEKSILLE SAVING THE

Kestopussi on fiksu vaihtoehto hedelmien ja vihannesten pakkaamiseen. Hintatarralle on oma paikkansa, josta se on helppo irrottaa. Pesaise ja ota uudelleen mukaan kauppareissulle. Vähennät muovijätteen määrää ja säästät ympäristöä. Pussin koko on 28 x 30 cm. Pussi, vihreä kiristysnauha ja hintalappuetiketti 100 % polyesteriä, pussinsuljin 100 % polypropeenia.

á 1,25 €

KESTOPUSSI 4 KPL SETTI SAVING THE PLANET

KESTOPUSSI 4 KPL SETTI SAVING THE PLANET

Kestopussi on fiksu ja ympäristöystävällinen vaihtoehto hedelmien ja vihannesten pakkaamiseen! Nyt neljä pussia samassa setissä: yksi minikoko 14 x 16 cm, kaksi midikokoa 28 x 30 cm ja yksi maxikoko 33 x 40 cm. Pesaise pussi ja ota uudelleen mukaan kauppareissulle. Vähennät muovijätteen määrää ja teet arjestasi ekologisemman. Hintatarralle on oma paikkansa lapussa, josta se on helppo irrottaa - Toisella puolella on paikka logopainatukselle.

á 4,75 €

LAHJASETTI THERMOS 6CAN

LAHJASETTI THERMOS 6CAN

Kun matkustat pidemmälle, mutta haluat, että evääsi säilyvät tuoreina on tämä setti oiva valinta. Thermoksen 6 can cooler -kylmälaukku on loistava kaveri Sistema leak proof -eväsrasialle. Pidemmillä matkoilla voit sujauttaa kylmäkallen laukkuun, jolloin eväät pysyvät erittäin kauan viileinä. Loistava setti, varsinkin silloin, kun jääkaappia ei ole lähettyvillä.

á 19,95 €

SÄILYTYSRASIA BRILLIANCE 920 ML SISTEMA

SÄILYTYSRASIA BRILLIANCE 920 ML SISTEMA

Eväsrasia joka on vesi- ja ilmatiivis - voit käyttää sitä myös ruoan säilyttämiseen. Tiiviisti sulkeutuva Sistema Brilliance -eväsrasia ei vuoda lounastasi laukun pohjalle. Laita neste- ja ilmatiivis rasia huoletta pakastimeen ja mikroon. Säilytä, lämmitä, pese ja pakasta yhä uudelleen. Lasinkirkas TRITAN™-muovi kestää -20 °C:sta +100 °C:een lämpötiloja ja pysyy uudenveroisena jopa sata konepesua. Likaa ja hajuja hylkivä materiaali ei pirstaloidu eikä väänny. Ei ftalaatteja eikä BPA:ta. Mitat 7 x 13,5 x 20 cm. Tilavuus 0,92 l.

á 9,50 €


yht.