Pipo Magic Musta Huomio

Heijastava beanie, joka sopii hyvin ulkoiluun sekä urheiluun, olit sitten kaupungissa tai maalla. Nauti syys- ja talvipäivistä turvassa ja pää lämpimänä! Koko: leveys 25 cm, korkeus 22 cm. Materiaali: ulkopuoli 68 % akryyli, 32 % heijastava polyesterilanka. Vuori on 100 % polyesterifleeceä.

Huomioithan, että tuote ei ole henkilönsuojain.


Tilaatko itsellesi vai lahjaksi? Tutustu tuotteeseen kuluttajakaupassa

Suosittelemme myös

Liivi Sport Heijastava Huomio

CO₂ kompensoitu

Liivi Sport Heijastava Huomio

Huomio-sporttiliivillä varmistat reilusti näkyvyytesi lenkillä tai pyöräillessä, kaikissa sääolosuhteissa. Mukavasti istuvan sporttiliivin hihnoissa on heijastavat nauhat, jotka loistavat hämärässä pitkälle. Yhden koon heijastinliivi sopii kaikille. Liivin olka- ja vyötäröhihnat ovat joustavat ja säädettävät, ja vyötäröllä on klipsikiinnitys. Liivin etupuolella on tasku, johon mahtuu avaimet ja kortit. Taskun koko 7 x 13,5 cm. Sporttiliivi on polyesteriä ja nailonia. Toimitetaan lahjapakkauksessa.

á 14,95 € (ALV 0 %)

Kauluri Magic musta Huomio

CO₂ kompensoitu

Kauluri Magic musta Huomio

Ulkoilijan unelma - käytännöllisyys sekä turvallisuus samassa.

á 17,95 € (ALV 0 %)

Reppu Heijastava 15L Keltainen, Huomio

Reppu Heijastava 15L Keltainen, Huomio

Heijastava, huomiokeltainen selkäreppu, joka on taidonnäyte Mastermarkin omasta, laadukkaasta tuotekehityksestä. Siinä yhdistyvät huomioliivin näkyvyys ja reppumallin käytännöllisyys. Tämä tuote on herättää huomiota joka kulmasta, mikä tekee siitä erittäin loistavan, reaktiivisen turvatuotteen. Tilavuus: 15 litraa.

á 29,95 € (ALV 0 %)


yht.