PIPO MAGIC MUSTA HUOMIO

Turvapipo jokaiseen tyyliin Heijastava beanie, joka sopii hyvin ulkoiluun sekä urheiluun, olit sitten kaupungissa tai maalla. Enää sinun ei tarvitse muistaa laittaa erikseen heijastimia, vaan näyt pipon avulla pimeässä. Nauti syksy- ja talvipäivistä pää lämpimänä ja ole turvassa! Koko: leveys 25 cm, korkeus 22 cm. Koko: leveys 25 cm, korkeus 22 cm. Materiaali: ulkopuoli 68 % akryyli, 32 % heijastava polyesterilanka. Vuori on 100 % polyesterifleeceä.


Tilaatko itsellesi vai lahjaksi? Tutustu tuotteeseen kuluttajakaupassa

Suosittelemme myös

LIIVI SPORT HEIJASTAVA HUOMIO

LIIVI SPORT HEIJASTAVA HUOMIO

Huomio-sporttiliivillä varmistat reilusti näkyvyytesi lenkillä tai pyöräillessä, kaikissa sääolosuhteissa. Mukavasti istuvan sporttiliivin hihnoissa on heijastavat nauhat, jotka loistavat hämärässä pitkälle. Yhden koon heijastinliivi sopii kaikille. Liivin olka- ja vyötäröhihnat ovat joustavat ja säädettävät, ja vyötäröllä on klipsikiinnitys. Liivin etupuolella on puhelimelle oma taskunsa, johon mahtuu pienehkö puhelin. Sporttiliivi on polyesteriä ja nailonia. Toimitetaan lahjapakkauksessa.

á 14,95 € (ALV 0 %)

REPPU HEIJASTAVA 15L KELTAINEN, HUOMIO

REPPU HEIJASTAVA 15L KELTAINEN, HUOMIO

Heijastava, huomiokeltainen selkäreppu, joka on taidonnäyte Mastermarkin omasta, laadukkaasta tuotekehityksestä. Siinä yhdistyvät huomioliivin näkyvyys ja reppumallin käytännöllisyys. Tämä tuote on herättää huomiota joka kulmasta, mikä tekee siitä erittäin loistavan, reaktiivisen turvatuotteen. Tilavuus: 15 litraa.

á 29,95 € (ALV 0 %)

KAULURI MAGIC MUSTA HUOMIO

KAULURI MAGIC MUSTA HUOMIO

Ulkoilijan unelma - käytännöllisyys sekä turvallisuus samassa.

á 15,95 € (ALV 0 %)

HANSKAT MAGIC XL HUOMIO

HANSKAT MAGIC XL HUOMIO

Tarpeellinen turvatuote pyöräilyyn ja ulkoiluun. Kätevät ja hyvin istuvat hanskat, joiden rakenteeseen kudottu heijastavaa lankaa. Koko: pituus 29 cm. Päälliskangas 68 % akryyli, 32 % heijastava polyesterilanka, sisäpuoli 100 % polyesterifleeceä. XL-koko.

á 14,95 € (ALV 0 %)

Parhaiten toimivat PNG-tiedostot, joiden tausta on läpinäkyvä.


yht.