Kauluri Magic musta Huomio

Ulkoilijan unelma - käytännöllisyys sekä turvallisuus samassa. Tuubihuivi on erinomainen tuote, sillä voit käyttää sitä kaulalla suojaamassa viimalta, kasvoilla suojaamassa hiihtäessä tai vaikka pantana lenkillä. Vaihtoehtoja on monia. Lisämausteen tuotteeseen tuo heijastava ominaisuus, joka lisää näkyvyyttäsi pimeällä säällä. Tuote menee taiteltuna pieneen tilaan, jolloin se on helppo kantaa mukana vaikkapa taskussa. Ulkokangas 68 % akryyli, 32 % heijastava polyesterilanka. Sisävuori 100 % polyesterifleece. Koko: Leveys 23 cm, korkeus 20 cm.

Huomioithan, että tuote ei ole henkilönsuojain.


Tilaatko itsellesi vai lahjaksi? Tutustu tuotteeseen kuluttajakaupassa

Suosittelemme myös

Pipo Magic Musta Huomio

CO₂ kompensoitu

Pipo Magic Musta Huomio

Heijastava beanie, joka sopii hyvin ulkoiluun sekä urheiluun, olit sitten kaupungissa tai maalla. Nauti syys- ja talvipäivistä turvassa ja pää lämpimänä! Koko: leveys 25 cm, korkeus 22 cm. Materiaali: ulkopuoli 68 % akryyli, 32 % heijastava polyesterilanka. Vuori on 100 % polyesterifleeceä.

á 14,95 € (ALV 0 %)

Henkselit Outdoor Heijastavat Huomio

CO₂ kompensoitu

Henkselit Outdoor Heijastavat Huomio

Tässä moderni vaihtoehto perinteiselle heijastinliiville! Näiden heijastavien valjaiden kanssa on helppo liikkua, joten pue nämä päälle, vaikka koko tiimille, ja voitte turvallisesti liikkua pimeällä kaudella. Kevyet ja sporttiset heijastavat valjaat menevät pieneen tilaan, joten ne on helppo ottaa mukaan, minne vain! Erinomainen myös postitettavaksi lahjaksi! Yhden koon liivit, joita voi kätevästi säätää sopivaksi.

á 6,95 € (ALV 0 %)

Hanskat Magic Xl Huomio

CO₂ kompensoitu

Hanskat Magic Xl Huomio

Tarpeellinen turvatuote pyöräilyyn ja ulkoiluun. Kätevät ja hyvin istuvat hanskat, joiden rakenteeseen kudottu heijastavaa lankaa. Koko: pituus 29 cm. Päälliskangas 68 % akryyli, 32 % heijastava polyesterilanka, sisäpuoli 100 % polyesterifleeceä. XL-koko.

á 14,95 € (ALV 0 %)

Reppu Heijastava 15L Keltainen, Huomio

Reppu Heijastava 15L Keltainen, Huomio

Heijastava, huomiokeltainen selkäreppu, joka on taidonnäyte Mastermarkin omasta, laadukkaasta tuotekehityksestä. Siinä yhdistyvät huomioliivin näkyvyys ja reppumallin käytännöllisyys. Tämä tuote on herättää huomiota joka kulmasta, mikä tekee siitä erittäin loistavan, reaktiivisen turvatuotteen. Tilavuus: 15 litraa.

á 29,95 € (ALV 0 %)


yht.