Lakritsilaatikko Winter Selection Box 375G Lakrids

Anna lahjaksi talven makuja. Winter Selection Box on täynnä toistaan herkullisempia erikoismakuja, jotka sopivat täydellisesti joulun aikaan nautiskeltaviksi.

FRUITY CARAMEL Ihastu houkuttelevaan yhdistelmään salmiakkilakritsia ja dulce-suklaata, jossa on hedelmäisen kirpeitä mustaherukan vivahteita ja rapeita raakalakupaloja.

GOLD Kausimakumme on täydellinen yhdistelmä valkosuklaan makeutta, ruusunpunaisten vadelmien kirpeyttä ja herkullista lakritsia - viimeisteltynä kullanhohtoiseksi, piristäen pimeää vuodenaikaa.

SNOWBALL - SALT & PEPPER PAM! Tämä on paras sana kuvaamaan SNOWBALL-kuulaa täynnä aromikkaita ainesosia, kuten mustapippuria ja raakalakritsijauhetta. Pehmeän maitosuklaan ja makean lakritsin täyttämä sisus tasapainottaa makuelämyksen.

CHRISTMAS - BUTTER COOKIE JOULUVOIKEKSI on joulun olennaisin herkku. Makeaa lakritsiydintä täydentävät karamellisoitu valkoinen suklaa ja rapea voikaramelli. Kaikki tämä hyvyys on pyöritetty makeassa kanelisokerissa.

A - THE ORIGINAL Makean lakritsin, eksklusiivisen maitosuklaan ja hienon lakritsijauheen yhdistelmään jää hetkessä koukkuun.

CRISPY CARAMEL Jokainen rapeista, hopeanhohtoisista egg-munista koostuu makeasta lakritsista, silkkisen pehmeästä dulce-suklaasta ja ripauksesta raakalakritsijauhettamme. Tämä yhdistelmä saa makunystyräsi kihelmöimään. Pienet merisuolahiutaleet täydentävät makuelämyksen.

D - SALT & CARAMEL Meidän tulee varoittaa sinua, sillä on lähes mahdotonta vastustaa tätä suolakinuskin ja makean lakritsin voitokasta yhdistelmää. D on makea lakritsi kuorrutettuna karamellisoituun dulce-suklaaseen ja rapeisiin merisuolahiutaleisiin. Sisukas, mutta samalla lempeä makukokonaisuus.

CLASSIC - SALTY CARAMEL Joulusuosikkimme CLASSIC on pehmeän lakritsin, samettisen Dulce -suklaan ja merisuolan yhdistelmä, joka kutkuttaa miellyttävästi makunystyröitäsi. Valloittava aistielämysten yhdistelmä.

Lahjalaatikko on valmistettu 50% kierrätetystä pahvista.Tilaatko itsellesi vai lahjaksi? Tutustu tuotteeseen kuluttajakaupassa

yht.