Laadukasta ja kestävästi valmistettua

Nitor on vuonna 2007 perustettu Suomessa ja Ruotsissa toimiva ohjelmistoyritys, jossa digitaaliset insinöörit luovat kehittyviä palveluja, uudistavia työtapoja ja strategista ketteryyttä.

Nitor on tehnyt jo pidempään yhteistyötä Mastermarkin kanssa. Olemme saaneet toteuttaa heille muun muassa asiakasjoululahjoja, konttoritarvikkeita, sekä logotuotteita henkilöstölle ja asiakkaille. Viimeisimpänä olemme toteuttaneet Nitorille Sustainable pace -urheiluvaatesarjan. Vaatesarjan on suunnitellut Jyri Konttinen Nitorilta.

Haastattelimme Nitorilta Laura Lampista heidän kokemuksistaan asiakkaanamme.

Meille on tärkeää, että tuotteet ovat laadukkaita ja kestäviä, sekä kestävästi valmistettuja. Tuotteet ovat tärkeä osa brändiviestintäämme. Mastermarkin valikoimasta saa tunnettujen ja tuntemattomienkin brändien tuotteita ja valikoimassa on paljon esimerkiksi kierrätysmateriaalista valmistettua. Aika moni asia on tuntunut järjestyvän, vaikka ei ole ollut katalogissa. Lampinen sanoo.

Nitorin kasvun myötä myös henkilöstön määrä on lisääntynyt ja jakautunut moneen sijaintiin. Täten on ollut hyödyllistä, että Mastermarkilta onnistuu myös tuotteiden pakkaaminen ja toimitus koko henkilöstölle toimipisteestä riippumatta.

Lampinen kokee Mastermarkin laajan valikoiman, tarpeiden huomioimisen ja asiakaspalvelun olevan parhaimpia puoliamme. Asiakaspalvelu on erittäin hyvää, on sitten kyse omasta yhteyshenkilöstä tai muusta väestä Turussa.