VOITTAJAN KRUUNU


Dream Broker on Mastermarkin uusi asiakas, jolle toteutimme logotuotteen. Dream Broker sponsoroi Suomea edustavaa joukkuetta Baltian suurimmassa purjehduskilpailussa, ja päätti tilata miehistölle asianmukaiset lippikset. Haastattelimme yrityksen markkinointijohtaja Alexandra Taimitarhaa heidän kokemuksestaan Mastermarkin asiakkaana. Taimitarha kertoo, että sponsorointimahdollisuus tuli ilmi vain kuukautta ennen purjehduskilpailua, joten aikaikkuna oli kapea.

Olimme erityisen tyytyväisiä Mastermarkin joustavuuteen heidän priorisoidessaan tilauksemme ja meidät asiakkaana, sanoo Taimitarha ja kiittää erityisesti yhteyshenkilöään, joka hoitaa homman aina kotiin.

Kisaan tarvittiin laadukas, logomerkattu tuote, jonka piti olla näkyvä, säänkestävä ja erottua muista brändätyistä varusteista. Ihanteellisen hatun valitseminen purjehduskilpailuun on haastavaa, mutta Mastermarkin tiimi löysi täydellisen lippiksen, joka ylitti odotukset ja hämmästytti koko joukkueen.

He eivät pelkästään voittaneet koko kilpailua vaan olivat myös parhaimman näköinen joukkue vesillä, kiitos Mastermarkin!

Taimitarhan mukaan lippikset ovat olleet niin pidettyjä yrityksen sisällä ja ulkopuolella, että he aikovat mitä todennäköisimmin jatkaa tilaamista ja yhteistyötä Mastermarkin kanssa. Logotuotteet ovat heille positiivinen tapa saada brändinäkyvyyttä.

Yksityisenä yrityksenä emme painata logoamme vain saadaksemme sattumanvaraista jakotavaraa. Logotuotteiden tulisi aina olla huolellisesti valittu osaksi brändiämme, tuotteitamme ja arvojamme.

Dream Brokerin visio on mullistaa viestintä hauskalla, luonnollisella ja tuottavalla tavalla online-videoiden avulla. “Mastermarkin kanssa voimme tulevina vuosina luoda lisää hauskaa, merkityksellistä ja laadukasta materiaalia.” Taimitarha sanoo.


DREAM BROKER

Dream Broker on suomalainen ja eurooppalainen online-video-ohjelmistoyritys.


He auttavat asiakkaitaan uudistamaan viestintää ja oppimista online-videoiden avulla. Pilvipalveluna toimivan ohjelmiston Dream Broker Studion avulla jokainen työntekijä voi helposti hallita online-videon koko elinkaarta – aina videon luonnista sen editointiin ja jakamiseen asti. Ohjelmistojen ja asiantuntijuuden avulla Dream Broker auttaa asiakkaitaan saamaan kaiken hyödyn online-videoista.