A-Insinöörit keskittää liikelahjahankintansa Mastermarkiin

Vuonna 2009 juhlittiin A-Insinöörien 50-vuotista taivalta. Juhlavuoden ja brändiuudistuksen myötä syntyi Mastermarkin Design-palvelun suunnittelema A-Insinöörien oma Kaupunkisilhuetti-kuosi. Kuosia on hyödynnetty monipuolisesti A-Insinöörien jakotuotteissa ja liikelahjoissa sekä mm. toimistotilan ja polkupyörien mainosteippauksissa.

Malliston puitteissa toteutetun yhteistyön myötä heräsi ajatus koko liikelahjahankinnan keskittämisestä.

Konserni on kasvanut ja toiminta laajentunut useammalle paikkakunnalle. Hankinnat tehdään talon sisällä keskitetysti ja jotta aikaa, vaivaa ja kustannuksia säästyisi, yhteistyön keskittäminen yhden toimijan kanssa tukee näitä tavoitteita, toteaa A-Insinöörien markkinointisuunnittelija Sinikka Janhonen.

Räätälöityjen mainos- ja lahjatuotteiden lisäksi Mastermark toteuttaa A-Insinööreille oman verkkokaupan, jossa A-Insinöörien oman malliston tuotteet ovat vain klikkauksen päässä ja toimitetaan tilaajille parissa päivässä. Yhdessä suunniteltu tuotemallisto tukee A-Insinöörien brändiä ja valmis tuotteisto vastaa pikaisiinkin tuotetarpeisiin.


A-Insinöörit on vuonna 1959 perustettu rakennuttamisen, rakennesuunnittelun, infrasuunnittelun sekä kallio- ja ympäristösuunnittelun ammattilainen. A-Insinöörit toimii seitsemällä paikkakunnalla lähes 600 asiantuntijan voimin. www.ains.fi


Haluatko joustavaa palvelua, joka säästää aikaa ja rahaa?

Mastermarkin Avaimet käteen -palvelussa keskitetyt hankinnat, sujuvat prosessit, suunnittelu ja seuranta varmistavat kustannustehokkuuden ja käyttäjätyytyväisyyden. Kokonaisvaltainen palveluratkaisu säästää tärkeitä aikaresursseja niin hankintoja koordinoivalla kuin loppukäyttäjälläkin.

Kysy lisää palveluratkaisuistamme: mastermark@mastermark.fi